Spotreba benzinu 1.2, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, 2.2
- Reklama
co se na něm ničí?Pluhař píše:žere mín ale pořád se toči motor na vyšší otáčky než na neutrál a tím se ničí víc ,nebo ne?BaronJ píše:Super. Počkám si na výsledky
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Pak bych si ale smazal podpis TOCIT, TOCIT... když to tak setříš. počítám že v těch 5250 tam máš maximální výkon? Já mám X16XEL a ten má maximum až v 6000tis/min, když jedu bez rodinky, tak se podívám i za 6000.pealss píše:to jo no ja treba jezdil 60 na petku takze by mohlo byt mensi spotreba protoze jsem mel jeste nad rezervou par malych chlupu takze nevim no , kolik je v rezerve kdyz to zecne svitit(rezerva v nadrzi)?
Astra Caravan G, 1.6 16V, X16XEL, 100 edition
to mas taky tak kdyz v zime startujes tak taky bys ho nejdriv ten motor nahrival rucnim topenim protoze stejne ti ten motor jede ze zacatku na prazdno nez se ten olej rozmyxuje a ohreje a stejne musis mit kvalitni olej aby ti mazal co nejlepe a pak takove veci nemusis moc ne-li vubec resit a u tveho naftaka nemusis to tocit do takovych otacek jak benzin a i to brzdeni je pak efektivnejsi
kdo vi jestli .......
no tak ja to drzim vetsinou na 1700 otackach ve meste jinac mimomesto tak 2800 ot. ale kdyz nekoho potrebuju predjet nebo nekam pospicham tak se udela i vir v nadrzi toz kdyz byva 5250 ot. tak pak se neni cemu divit ale to nedelam casto z nekolika duvodu pac nerad bych byl mit tak krasne auticko se zadrenym moturkem a potom ta spotreba okolo 8 az 9 litru to taky neni onco
kdo vi jestli .......