zvuk jak turbo u 1,6 16v?
- Pavlis
- Kontaktovat uživatele:
zvuk jak turbo u 1,6 16v?
Ahoj, nevíte co by mohlo dělat takový zvuk jako když najíždí turbo u dieslu, dělá to když se rozjíždím, při jízdě to není slyšet. Koupil jsem to před měsícem, tak o tom ještě mnoho nevím.Auto má najeto 142tis.km a rozvody byly dělaný při 120tis.km, ale nebyla tomu dělaná vodní pumpa, tak mám podezdření na ni.Nebo čím by to mohlo být, nemáte někdo nějakou zkušenost???Děkuji za rady.
- Reklama
Re: zvuk jak turbo u 1,6 16v?
Já když jsem zjistil, že moje 1,6 má zvuk jako Ford Mustang nebo Dodge Viper, tak jsem hned věděl, že musím vyměnit výfukPavlis píše:Ahoj, nevíte co by mohlo dělat takový zvuk jako když najíždí turbo u dieslu, dělá to když se rozjíždím, při jízdě to není slyšet. Koupil jsem to před měsícem, tak o tom ještě mnoho nevím.Auto má najeto 142tis.km a rozvody byly dělaný při 120tis.km, ale nebyla tomu dělaná vodní pumpa, tak mám podezdření na ni.Nebo čím by to mohlo být, nemáte někdo nějakou zkušenost???Děkuji za rady.
Re: zvuk jak turbo u 1,6 16v?
chci mit zvukl jako mustangPavlis píše: Já když jsem zjistil, že moje 1,6 má zvuk jako Ford Mustang nebo Dodge Viper, tak jsem hned věděl, že musím vyměnit výfuk
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
- Princ William
- Princ William