1.4 16V nebo 1.6 XEP
1.4 16V nebo 1.6 XEP
Zdravim, tak uz jsem temer na 100% rozhodnutý pro Astru Classic Caravan. Jen nevim jaký motor...
Jaké máte zkušenosti vy? 1.6 prý hodně žere olej? Co spotřeba? budu vděčný za všechny rady...
Jaké máte zkušenosti vy? 1.6 prý hodně žere olej? Co spotřeba? budu vděčný za všechny rady...
- Reklama
- Zdeněk Lbc
Diky moc za rady chlapi. Citem me to taky nejak tahlo k te 1.6....Zdeněk Lbc píše:Skoč do 1,6i 16V!
Nakonec vcera objednano: Opal Astra Classic Caravan 1.6, stříbrná barva, elektrická sada, rodinná sada, kryt podvozku, hagusy.
Takze jeste dokoupim radio a v lete snad nejaky pekny alu, kdyz se zmuzu
Uz se na ni tesim jak maly dite na vanoce
At ti dela jenom radost. Ja na svoji cekal ctvrt roku - to bylo hrozny.Clovis píše:Nakonec vcera objednano: Opal Astra Classic Caravan 1.6, stříbrná barva, elektrická sada, rodinná sada, kryt podvozku, hagusy.
Takze jeste dokoupim radio a v lete snad nejaky pekny alu, kdyz se zmuzu
Uz se na ni tesim jak maly dite na vanoce
určite ber 1.6 Z16XEP ja ji mam 14 dní a naprosta spokojenost olej prý žral starý X16XE ale tady by to mělo být v klidu.Jinak jede jak raketa teda laspon pro me když jsem přesedlal ze 120l jedina nevihoda je že ma rozvodový řemen ale ten píšou že se mení až po 150000 km ale sam tomu moc neveřím že vidrží tak dlouho no uvidim.
- Zdeněk Lbc