Praskl rozvodak:)

prma

Re: Praskl rozvodak:)

Příspěvek od prma » 01 kvě 2017, 22:00

V tomhle stavu bych tam vrazil funční palici z vrakače, těsnění pod hlavu cca. 400kč a rozvoďák-INA cca. 300kč, případně kladku-INA za 600 kč (celá sada i s pumpou 2200kč) a až to pojede bych řešil co dál :? A olej 10W....do pěťa i filtrem
Minimálně na shánění nového auta to vydrží, záleží jakou bombu dostaly písty, taky třeba na furt..... :P
Jasně, není to správné, může žrát víc oleje, nikdo neví jak dlouho vydrží........ale přiznejme si, že léčíme vrak aby odjel po ose z garáže
Astra 1,4 16V

Reklama

Pjasatoo

Re: Praskl rozvodak:)

Příspěvek od Pjasatoo » 03 kvě 2017, 21:27

Řekni mi jestli se dá dneska nějak věřit vrakáčům za takovou věc, hlava ??? Přece se musí líznout (srovnat) ne a natož ventily aby seděli hezky , tak to není investice jen o sundání nebo je ??? Jako taky jsem už o tom přemýšlel ale je tam ta záruka abych to koupil a kur...ono to pak nenaskočilo ?? vím že je to ta nejlevnější varianta, akorát si nevím jestli to má cenu. Válce jsou v klidu, kontroloval jsem je jen tak jako z povrchu, ale žádný výlis od ventilů tam není....klika taky podle otáčení si nemyslím, že by byla dobitá :) je to jen laický postup ...Poprvé v životě jsem kurde něco rozložil...vím že to dám do kupy, akorát mám obavy že to pak nepojede....Rozvody načasovat už umím...ale víš jak to je... :)
Teď máme Z18xe Mazlík

Odpovědět