jede pouze na volnoběh
Re: jede pouze na volnoběh
tak asik nic plyn sem měl seplý 10 minut ale žadnou wifi ani jsem nenašel ani na mobilu ani na notebooku, ale ta řídící jednotka to je. tak nevim proč. nejspíš budu muset zajet do toho servisu
- Reklama
-
Ahoj.
No to je právě to, že to ta jednotka umí, ale nemusí to být nutně v ní aktivované.
Mára
No to je právě to, že to ta jednotka umí, ale nemusí to být nutně v ní aktivované.
Mára
Opel Corsa C, 1,4/16V/66Kw (Z14XE) - Sport, LPG + svíčky NGK Laser Line 1, vložka filtru sání KN, 15" Alu, elektrické střešní okno, folie, Defend, leptané VIN, zaslepená odbočka EGR, Tempomat, Op-Com + LPG Elpigaz diagnostika, 6,8l LPG / 100Km a jedna usmrcená laň.
ok díky všem za příspěvky moc mi pomohly. s tím LPG to budu muset dát do servisu na seřízení a snad to pomůže.
Že nabídnutý servis máš 100 km neznamená, že ve svém okolí nenajdeš jiný. Pokud nežiješ úplně v lese, tak Elpigaz by měl dělat každý plynař. Pokud ne, tak je to pitomec.
právě že jsem to už jednou dával na seřízení ale nešla jim propojit ŘJ s programem aby udělaly diagnostiku. někoho najdu
-
Ahoj.
Ještě stále jsem nedorazil domů, zitra to snad klapne a pošlu i tak ten program.
Nemám na to dneska ani přes mobil čas, ale zkus pohledat, zda to řídící jednotka náhodou nevysíla wifi siť takzvaně skritou, tedy, že ji obyč programem v PC a telefonem neuvidíš, ale pokid znáš její název a zadáš ho ručně, pak se připojíš bez problému.
Mára
Ještě stále jsem nedorazil domů, zitra to snad klapne a pošlu i tak ten program.
Nemám na to dneska ani přes mobil čas, ale zkus pohledat, zda to řídící jednotka náhodou nevysíla wifi siť takzvaně skritou, tedy, že ji obyč programem v PC a telefonem neuvidíš, ale pokid znáš její název a zadáš ho ručně, pak se připojíš bez problému.
Mára
Opel Corsa C, 1,4/16V/66Kw (Z14XE) - Sport, LPG + svíčky NGK Laser Line 1, vložka filtru sání KN, 15" Alu, elektrické střešní okno, folie, Defend, leptané VIN, zaslepená odbočka EGR, Tempomat, Op-Com + LPG Elpigaz diagnostika, 6,8l LPG / 100Km a jedna usmrcená laň.