klepani 1.8 benzin z18xe
Re: klepani 1.8 benzin z18xe
Blbost.. hlava bola dolu, a cela precistena, prefuknuta..
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
tak potom piestny cap ...
bych ti aj doniesol cosi take v nedelu ukazat...
ale uz som to povyhadzoval..
bych ti aj doniesol cosi take v nedelu ukazat...
ale uz som to povyhadzoval..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
montaz STANDALONE jednotiek, GO motorov
Blbost cislo dva..
zaciatkom roka robena ciastocna GO.. piesty boli vonku.. nove kruzky, nove ojnicne loziska.. piestny cap kazdy jeden pevny!
Ten zvuk ide z hore. .z hlavy... aspon tak to znie....
zaciatkom roka robena ciastocna GO.. piesty boli vonku.. nove kruzky, nove ojnicne loziska.. piestny cap kazdy jeden pevny!
Ten zvuk ide z hore. .z hlavy... aspon tak to znie....
-
- Kontaktovat uživatele:
Neviem. ...ale u mna to je iny zvuk
-
Drievkova metoda merania zdroja hluku bola urobena? Hore na ventilovom viku máš 8x šrob uchyteny do domčekov vačkovky, nie tie krajne! Tak si tam pritlač bud nasadou od kladiva alebo aj šrubovakom a prilož si k tomu ucho a hned zbadaš kde to najviac klepe! Môj osobny tip je na novy ventil versus hydroštel, ale možem sa kľudne aj myliť !
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
-
- Kontaktovat uživatele:
..este sa da skusit take..
ze tie stare hydra uvarit v hrnci ...
..to budete cumet co z toho potece za sajrajt ...
ze tie stare hydra uvarit v hrnci ...
..to budete cumet co z toho potece za sajrajt ...
-
- Kontaktovat uživatele:
no vidis....langdon2 píše:Neviem. ...ale u mna to je iny zvuk
a od nas chces aby sme ti podla skresleneho zvuku z videa vedeli poradit..
-
Ahoj.
Taky jsem řešil a na Britském fóru jsem našel dobrý tip: klepe kovová přepážka která je uvnitř porohů sání. Je potřeba sací parohy sundat, při té přiležitosti vyčistit a tu vnitřní plechovou dělící přepážku lépe upevnit. Na YouTubu je na to i názorné video, když to najdu, zítra zkusím pohledat. Osobně mi pravě klepání přestalo i v okamžik, kdy jsem rozpojil sací potrubí od filtru a rouru jdoucí ke škrtící klapce jsem postupně přicpával rukou. V určitém okamžiku přiškrcení sání motor bežel krásně plynule a bez klepáni, přikládám to zvětšení podtlaku a tak zamezení pulzace uvolněné přepážky v sání. Tímto jsem si i odpověděl na otázku, zda je dostatečný tlak oleje na hydra, neb když by nebyl, tak přicpáním sání přeci klepání z důvodu nízského tlaku neodstraním.
Mára
Video, sání mají ty motory stejné jako já na z14xe, zde již klepe docela hardcore.
http://youtu.be/vj96BtmHOyE
Taky jsem řešil a na Britském fóru jsem našel dobrý tip: klepe kovová přepážka která je uvnitř porohů sání. Je potřeba sací parohy sundat, při té přiležitosti vyčistit a tu vnitřní plechovou dělící přepážku lépe upevnit. Na YouTubu je na to i názorné video, když to najdu, zítra zkusím pohledat. Osobně mi pravě klepání přestalo i v okamžik, kdy jsem rozpojil sací potrubí od filtru a rouru jdoucí ke škrtící klapce jsem postupně přicpával rukou. V určitém okamžiku přiškrcení sání motor bežel krásně plynule a bez klepáni, přikládám to zvětšení podtlaku a tak zamezení pulzace uvolněné přepážky v sání. Tímto jsem si i odpověděl na otázku, zda je dostatečný tlak oleje na hydra, neb když by nebyl, tak přicpáním sání přeci klepání z důvodu nízského tlaku neodstraním.
Mára
Video, sání mají ty motory stejné jako já na z14xe, zde již klepe docela hardcore.
http://youtu.be/vj96BtmHOyE
Opel Corsa C, 1,4/16V/66Kw (Z14XE) - Sport, LPG + svíčky NGK Laser Line 1, vložka filtru sání KN, 15" Alu, elektrické střešní okno, folie, Defend, leptané VIN, zaslepená odbočka EGR, Tempomat, Op-Com + LPG Elpigaz diagnostika, 6,8l LPG / 100Km a jedna usmrcená laň.
Ahoj, no ja co som pocul, tak Z16XEP ma to sanie trocha inac robene, ako X14XE alebo Z14XE....
Ale budis.. tuto srandu dnes skusim..
Rukou si zapchaval postupne otvor ked si ruru odpojil za vzduchovym filtrom, tak tam?
Diky
Ale budis.. tuto srandu dnes skusim..
Rukou si zapchaval postupne otvor ked si ruru odpojil za vzduchovym filtrom, tak tam?
Diky
-
Ahoj.
Trubku, ten jakoby velkej plastovej husí krk, jak pak vede té tlumící plastové komory a ta je nasazena na samotnou škrtící klapku. Jde to přidusit i rukou na samotné klapce, ale bacha na prsty, má to slušný cuc, obzvlášť když je motor jinak v cajku.
Rozdíl v sání tam oproti mému nevidím.
Když tak jenom ušetříš.
Mára
Trubku, ten jakoby velkej plastovej husí krk, jak pak vede té tlumící plastové komory a ta je nasazena na samotnou škrtící klapku. Jde to přidusit i rukou na samotné klapce, ale bacha na prsty, má to slušný cuc, obzvlášť když je motor jinak v cajku.
Rozdíl v sání tam oproti mému nevidím.
Když tak jenom ušetříš.
Mára
Opel Corsa C, 1,4/16V/66Kw (Z14XE) - Sport, LPG + svíčky NGK Laser Line 1, vložka filtru sání KN, 15" Alu, elektrické střešní okno, folie, Defend, leptané VIN, zaslepená odbočka EGR, Tempomat, Op-Com + LPG Elpigaz diagnostika, 6,8l LPG / 100Km a jedna usmrcená laň.
Som to bol prave skusit.. Klepe to stale