Nastartování po dojití benzínu.Astra G 1.4 16VX14XE Vyřešeno
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nastartování po dojití benzínu.Astra G 1.4 16VX14XE Vyře
a keby si to skusil hned nablafnut na ten plyn, jak som pisal. ..
tak by si sa uz dva dni vozil...
nehrabal by si sa zbytocne v pojistkach ...
a hlavne by to bolo bez zbytocnej namahy a "hrabani sa v aute" ...
tak by si sa uz dva dni vozil...
nehrabal by si sa zbytocne v pojistkach ...
a hlavne by to bolo bez zbytocnej namahy a "hrabani sa v aute" ...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
montaz STANDALONE jednotiek, GO motorov
- Reklama
-
Co je pro mne zbytečné, když jsem se akorád naučil všechno co ještě budu v budoucnu potřebovat.
Já jsem se v autě nehrabal a ani jsem k tomu nikoho pořádně nepustil, tušil jsem, že to nebude velká závada, tak jsem nechtěl aby někdo ještě nadělal problémy.
Já si umím odpírat... a tak mi dva dny, co jsem mohl jezdit nepřijde jako nic, ba naopak, jsem rád, že jsem se musel naučit plno užitečných věcí. Postahovat návody k autu a nastudovat užitečno.
I tak.... problém nastal, musel jsem koupit nový palivový filtr.
Já jsem se v autě nehrabal a ani jsem k tomu nikoho pořádně nepustil, tušil jsem, že to nebude velká závada, tak jsem nechtěl aby někdo ještě nadělal problémy.
Já si umím odpírat... a tak mi dva dny, co jsem mohl jezdit nepřijde jako nic, ba naopak, jsem rád, že jsem se musel naučit plno užitečných věcí. Postahovat návody k autu a nastudovat užitečno.
I tak.... problém nastal, musel jsem koupit nový palivový filtr.
-
- Kontaktovat uživatele:
ska OK ...
..ked je to pre teba plus ..
..ked je to pre teba plus ..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Hlavně bud rád,že to dopadlo jenom takhle,vím o pár autech,kterým jednou došel benzín,cuclo si to bordel z nádrže a od té doby bud jezdí s problémama nebo z nich mají těžkou hlavu a dobrej kšeft v servisech. Zlatý Fáčko s karbecem
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
-
Zdravím,
Už je to nějaký čas a já se naučil s autem lépe zacházet, bohužel občas je potřeba někam dojet i když už vidím, že trip consume je kolem 6 litrů a já měl v paměti, že bohu dojet max 6...
Došel mi benzín, již po několikáté, občas se podařilo auto nastartovat celkem jednoduše, cizí auto, kabely na baterky, uvolnit matku na šroubení aby se dokázaly rozvody odvzdušnit. ( bez toho to nejde, odcházející čerpadlo s nižším tlakem?) A jelo se.
Bohužel co mi nyní došel benzín, všechny triky selhaly ( pomáhalo i nalít benzín od druhého konce tj do přívodní hadice od čerpadla u motoru, dokonce to má vliv na range,dojezd v ŘJ) pomáhalo i roztlačit auto, bohužel nemám kde nabít baterku a bezbaterky mi auto nechytne ani z kopce, i když je plně pojízdné, (vadný alternátor, hlavní indícií je blbnoucí servo k řízení a metr co ukazuje 12V při nastartovaném motoru, údajně když se nabíjí baterka alternátorem má být napětí 13V).
a já se snažím zjisit jak otočit chod čerpadla, mám podezření, že je vždycky ucpané, když dojedu nádrž, nádrž jsem ještě nevyčistil...
Problém tohoto pravděpodobného zavzdušnění nebo ucpání vždy nastavá, když zapomenu synchronizovat klíč s imobilizérem, motor naskočí, vyletí do 2000 otáček a udusí se, což vypadá jako problém zamknutého čerpadla.
Čerpadlo celkem klasicky hučí při startování, startér jede jak o život, pokud je mi naproti nastartované auto se startovacími kabely.
Benzín neteče do potrubí tím pádem k motoru, mám úplně odšroubovanou hadici u motoru od čerpadla a tu danou do pet lahve.
Benzín neteče ani, když je slyšet čerpadlo.
Pro mě důležitá otázka, jde fyzicky profouknout bez poškození palivového filtru nebo jiných komponentů, třeba membrány čerpadla, palivové potrubí?
Jde otočit chod čerpadla, aby se případně mohl sajrajt co ucpal membránu odtlačit?
Jak se správně synchronizuje klíč s imobilizérem?
Zamykám dveře, dávám klíč do polohy 2, držím 20 sekund zamčení dvěří, poté odemčení dveří, zámky se zacvaknou.
Klíč funguje, mohu sním odemykat i zamykat auto.
Už je to nějaký čas a já se naučil s autem lépe zacházet, bohužel občas je potřeba někam dojet i když už vidím, že trip consume je kolem 6 litrů a já měl v paměti, že bohu dojet max 6...
Došel mi benzín, již po několikáté, občas se podařilo auto nastartovat celkem jednoduše, cizí auto, kabely na baterky, uvolnit matku na šroubení aby se dokázaly rozvody odvzdušnit. ( bez toho to nejde, odcházející čerpadlo s nižším tlakem?) A jelo se.
Bohužel co mi nyní došel benzín, všechny triky selhaly ( pomáhalo i nalít benzín od druhého konce tj do přívodní hadice od čerpadla u motoru, dokonce to má vliv na range,dojezd v ŘJ) pomáhalo i roztlačit auto, bohužel nemám kde nabít baterku a bezbaterky mi auto nechytne ani z kopce, i když je plně pojízdné, (vadný alternátor, hlavní indícií je blbnoucí servo k řízení a metr co ukazuje 12V při nastartovaném motoru, údajně když se nabíjí baterka alternátorem má být napětí 13V).
a já se snažím zjisit jak otočit chod čerpadla, mám podezření, že je vždycky ucpané, když dojedu nádrž, nádrž jsem ještě nevyčistil...
Problém tohoto pravděpodobného zavzdušnění nebo ucpání vždy nastavá, když zapomenu synchronizovat klíč s imobilizérem, motor naskočí, vyletí do 2000 otáček a udusí se, což vypadá jako problém zamknutého čerpadla.
Čerpadlo celkem klasicky hučí při startování, startér jede jak o život, pokud je mi naproti nastartované auto se startovacími kabely.
Benzín neteče do potrubí tím pádem k motoru, mám úplně odšroubovanou hadici u motoru od čerpadla a tu danou do pet lahve.
Benzín neteče ani, když je slyšet čerpadlo.
Pro mě důležitá otázka, jde fyzicky profouknout bez poškození palivového filtru nebo jiných komponentů, třeba membrány čerpadla, palivové potrubí?
Jde otočit chod čerpadla, aby se případně mohl sajrajt co ucpal membránu odtlačit?
Jak se správně synchronizuje klíč s imobilizérem?
Zamykám dveře, dávám klíč do polohy 2, držím 20 sekund zamčení dvěří, poté odemčení dveří, zámky se zacvaknou.
Klíč funguje, mohu sním odemykat i zamykat auto.
- vasekpetr1
Synchronizace: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... chronizace
Zasunes klíč do zapalování do polohy II (před startováním), stisknes tlačítko zamknutí na klíči, auto zamkne a hned odemkne, a tím je synchronizace hotova.
Zasunes klíč do zapalování do polohy II (před startováním), stisknes tlačítko zamknutí na klíči, auto zamkne a hned odemkne, a tím je synchronizace hotova.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
-
Osobně si myslím, že jsem toho napsal až dost. Chtěl jsem to promazat, ale nakonec jsem si řekl, že by to možná mohlo někomu někdy pomoct.
Problém je vyřešen, opravdu to bylo imobilizérem, všechny ostatní takzvané triky byly naprosto zbytečné.
Vyřešeno. díky.
Problém je vyřešen, opravdu to bylo imobilizérem, všechny ostatní takzvané triky byly naprosto zbytečné.
Vyřešeno. díky.
Tato synchronizace nemá s imobilizérem nic společného!
-
V tom případě jsem z toho jelen pořád stejný.
Dnes jsem přišel k autu, jednoduše synchronizoval, chvíli startoval a čerpadlo normálně natlačilo benzín k motoru a jezdim.
Otáčky nekolísaj, kontrolka motoru nesvítí. Baterka se nabíjí.
Dnes jsem přišel k autu, jednoduše synchronizoval, chvíli startoval a čerpadlo normálně natlačilo benzín k motoru a jezdim.
Otáčky nekolísaj, kontrolka motoru nesvítí. Baterka se nabíjí.
elekto si žije vlasním životem, zkontroluj všechny potřebné dráty.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Začni normálne tankovať keď svieti rezerva a predídeš všetkým starostiam.
Moje prvé auto: Astra G 3door X16XEL - R.I.P
Moje terajšie auto: Astra G Bertone Coupé Z20LET
In memoriam Paul Walker - R.I.P
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=18192
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=50&t=25292