Jaký je motor 1,6 16V 74KW
- Reklama
Tyjo
Tyjo - aby jsi se nepokakal, admine (urovni sveho prvniho prispevku jdes fakt prikladem...)!
Pisu 6,5 a nad 7 a stojim si za tim.
BTW - jsme u toho, kazdej kope za to, co ma pod kapotou, ze?
Pisu 6,5 a nad 7 a stojim si za tim.
BTW - jsme u toho, kazdej kope za to, co ma pod kapotou, ze?
Nevim proč si všichni s ropákama myslej, že benzíňák je kyselina, která tě sežere..... samozřejmě, že se dá jet dálka i pod 6 litrů, když jedeš tak jak se má a né brzda plyn. Pravda - po městě studenej motor, 3 km do práce a zpět mi bere 9,3 litru, ale se zahřátým je to zase míň...
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Kdyz jsem jel dalku jako milius, tak jsem mel 6,8l a to byla nejnizsi spotreba, na kterou jsem se kdy dostal.Oťas píše:Nevim proč si všichni s ropákama myslej, že benzíňák je kyselina, která tě sežere..... samozřejmě, že se dá jet dálka i pod 6 litrů, když jedeš tak jak se má a né brzda plyn. Pravda - po městě studenej motor, 3 km do práce a zpět mi bere 9,3 litru, ale se zahřátým je to zase míň...
Normalne mimo mesto 7,5 normalni jizdou, dalnici nesetrim, takze 10, mesto totez.
Takze Vojta zase tak nekeca
--- Astra G '98 1.4 16V ---
Bavíme se o 1.6 16V....Luky píše:Kdyz jsem jel dalku jako milius, tak jsem mel 6,8l a to byla nejnizsi spotreba, na kterou jsem se kdy dostal.Oťas píše:Nevim proč si všichni s ropákama myslej, že benzíňák je kyselina, která tě sežere..... samozřejmě, že se dá jet dálka i pod 6 litrů, když jedeš tak jak se má a né brzda plyn. Pravda - po městě studenej motor, 3 km do práce a zpět mi bere 9,3 litru, ale se zahřátým je to zase míň...
Normalne mimo mesto 7,5 normalni jizdou, dalnici nesetrim, takze 10, mesto totez.
Takze Vojta zase tak nekeca
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Měl jsem 1.4 16V 3 roky,tak vím o čem mluvim a žádný "tím hůř". Má prdlačku menší.Luky píše:Tim hur. Na dalnici to asi bude brat min kvuli otackam, ale pri normalni jizde by mela mit ctrnactka mensi spotrebu...Oťas píše:Bavíme se o 1.6 16V....
To neres, Luky ... to je to samy jako ze se 100konikama to jede 200 ... to ze prez takovou rychlost se sotva dere 170 konovy coupe nebo 200 konova limuzina nevysvetlisLuky píše:No dobre, hadat se nebudu, s timhle motorem jsem nejezdil, ale rozdil litr a vic mi prijde ponekud divny.Oťas píše:Měl jsem 1.4 16V 3 roky,tak vím o čem mluvim a žádný "tím hůř". Má prdlačku menší.
AstraDTI píše:To neres, Luky ... to je to samy jako ze se 100konikama to jede 200 ... to ze prez takovou rychlost se sotva dere 170 konovy coupe nebo 200 konova limuzina nevysvetlisLuky píše:No dobre, hadat se nebudu, s timhle motorem jsem nejezdil, ale rozdil litr a vic mi prijde ponekud divny.Oťas píše:Měl jsem 1.4 16V 3 roky,tak vím o čem mluvim a žádný "tím hůř". Má prdlačku menší.
No joooo to ale není spotřeba po městě.... to se musí jet a né 10minut stát v zácpě na 200metrech.Luky píše:OK, tak jeste jeden priklad a koncim s OT.Oťas píše:No nevim, jak jezdíš po městě,ale na 10 jsem se nikdy nedostal a to máme semafory na každým rohu.
Do prace to mam 21 km z jihu Prahy na sever. Cesta mezi 1 - 1,5 hodiny. Staci?
Předpokládám, že to je zase na mně - tys asi viděl Hondu jen na obrázku chlape, já jich už vlastnil cca. 20, že jede 100 koňová Honda i 200 km/h Tě přesvědčím hravě, stačí když jí vytáhnu z garáže a můžeme vyjet na dálnici. Cestou Ti ovšem přibrzdím, aby sis stihnul koupit Pampersky.AstraDTI píše: To neres, Luky ... to je to samy jako ze se 100konikama to jede 200 ... to ze prez takovou rychlost se sotva dere 170 konovy coupe nebo 200 konova limuzina nevysvetlis
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Nee, to nebylo na tebe Zmer si to treba na GPS navigaci, imho se na 200 dostanes jenom z kopce.Happy píše:Předpokládám, že to je zase na mně - tys asi viděl Hondu jen na obrázku chlape, já jich už vlastnil cca. 20, že jede 100 koňová Honda i 200 km/h Tě přesvědčím hravě, stačí když jí vytáhnu z garáže a můžeme vyjet na dálnici. Cestou Ti ovšem přibrzdím, aby sis stihnul koupit Pampersky.AstraDTI píše: To neres, Luky ... to je to samy jako ze se 100konikama to jede 200 ... to ze prez takovou rychlost se sotva dere 170 konovy coupe nebo 200 konova limuzina nevysvetlis