Jsou to totožné svíčky.oplista píše:Ahoj lidi měl bych na Vás dotaz.Chtěl jsem vyměnit u své astry svíčky.Mám motor X18XE1 a původně tam byli Bosch Super FLR8LDCU, ale teď je nemohu ty samé nikde sehnat.Jedině Bosch Super Plus v kódu svíčky by to bylo takto: FLR8LDCU+ je v tom nějaký rozdíl nebude to ničemu vadit??
svíčky
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Re: svíčky
- Reklama
Tak už mám pomalu 160 000 km, asi bude na čase vyměnit svíčky, kdoví, jestli byly někdy měněny vůbec už mi auto trošku cuká. Jen jaké vybrat
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
no ono je to alchimie...bud dodržet ty co tam byly- a vše fungovalo...nebo experimentovat s nečím jiným....mě osobně zatím vyhovuji NGK
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
Netuším co tam je a klíč nemám, takže pujčím a mrknu na to, pak zajedu koupit
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Tak jsem ráno koupil klíč za 52 Kč, sundání zapalovací lišty bez problému..vymontovat svíčky na studeném motoru nešlo vůbec, projel jsem to a na zahřátém už to s námahou šlo. Mám tam Bosch super plus a vypadají už dost jetě, takže jdu koupit nové
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
ahojte chlapi nedávno jsem koupil astru G 1,4 16v 1999.. všechno jsem měnil a nastala chvíle na svíčky? jake by jste mi doporučili..v krámku mi nabídl bud bosch nebo champion..co by jste mi z těch dvou doporučili?:)
Opel astra G 1.4 16v Rv.1999 66Kw
Kod motoru: X14XE
Kod motoru: X14XE
Je to úplně jedno.ahojte chlapi nedávno jsem koupil astru G 1,4 16v 1999.. všechno jsem měnil a nastala chvíle na svíčky? jake by jste mi doporučili..v krámku mi nabídl bud bosch nebo champion..co by jste mi z těch dvou doporučili?:)
Já nikdy nepoužil NGKJa pouzivam iba NGK
Už jsem měl Bosch (2,4el.),Brisk,Denso,Kdysi orig. Motorcraft (Ford)....žádný rozdíl.
Ja pouzivam jen origo a spokojenost mel sem tam brisky 10tis a ko ngk to sami koupil sem origo a v cajku ted sem je menil po 70tis a cajk a cena lepsi jak za nejaky extra supr svicky s kterejma to jede kolikrat hur nez s obycejnejma a cena 120kc kus
[color=#FF0000]OPEL ZAFIRA B 1,8 16v 103kw r.v. 2006 LPG[/color]
OPEL ZAFIRA A 1.8 16v 92kw r.v.2004
Ford C-MAX II 1.6 16v 77kw r.v. 2011
OPEL ZAFIRA A 1.8 16v 92kw r.v.2004
Ford C-MAX II 1.6 16v 77kw r.v. 2011
I já dávám pouze svíčky originál GM a jsem spokojen ,totéž i motorový olej !!
Neznáte kod na svíčky origo GM na 1.6 xel nebo mám dát NGK( standard,NGK V-Line 23). Vím věčné téma
edit: nakonec vybrány NGK V-Line 23 (BKR5EK)
edit: nakonec vybrány NGK V-Line 23 (BKR5EK)
ex Astra G X16XEL
Viete mi poradiť aké sviečky by boli vhodné pre moju Astru G s motorom X18XE1 ?
Mal som BOSCH - FLR8LDCU aj NGK V-Line 23 (BKR5EK)
S tými NGK sviečkami sa mi zdalo že auto ide lepšie. Chcem kúpiť novú zapalovaciu lištu aj nové sviečky a rozmýšlam nad DENSO IK20TT, máte nejaké skúsenosti s tými sviečkami ?
Prípadne ešte akú značku zapalovacej lišty by ste doporučili, rozmýšlam TESLA alebo NGK
Mal som BOSCH - FLR8LDCU aj NGK V-Line 23 (BKR5EK)
S tými NGK sviečkami sa mi zdalo že auto ide lepšie. Chcem kúpiť novú zapalovaciu lištu aj nové sviečky a rozmýšlam nad DENSO IK20TT, máte nejaké skúsenosti s tými sviečkami ?
Prípadne ešte akú značku zapalovacej lišty by ste doporučili, rozmýšlam TESLA alebo NGK
Opel Insignia OPC Line
ex: Opel Astra G Caravan Sport, OPC Line - 1.8 16V. Xenony, Kožený interiér, Tempomat, PP, GPS, DVD,TV ...
VIAC na adrese : [code]https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=49&t=27763[/code]
ex: Opel Astra G Caravan Sport, OPC Line - 1.8 16V. Xenony, Kožený interiér, Tempomat, PP, GPS, DVD,TV ...
VIAC na adrese : [code]https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=49&t=27763[/code]