Cukání v nízkých otáčkách a neklidný volnoběh
Cukání v nízkých otáčkách a neklidný volnoběh
Zdravím,moje astra měla vysokou spotřebu (asi 11,5l na 100km) to jsem vyřešil tím že jsem místo laďěné koncovky výfuku dal originál,místo ethanolu začal tankovat benzín a hlavně odpojil podtlakovou hadici od posilovače brzd,protože se přes posilovač dostával falešný vzduch do čtvrtého válce. Tímto jsem snížil spotřebu na 7l/100km,možná i méně a auto má sluchově volnoběh vpořádku,ale když se dívám na otáčkoměr tak ručička se lehce pohybuje a když jedu s lehkou nohou do dvou tisíc otáček tak auto cuká,když na plyn šlápnu víc,tak cukat přestane,netušíte kde může být problém? taky se mi zdá že občas jede (táhne) dobře a občas je auto líný)
Opel Astra G 1.6 8v 55kw (X16SZR) r.v.98
- Reklama
-
Re: Cukání v nízkých otáčkách a neklidný volnoběh
Egr, zapalovacia lišta a rôzne, napiš radšej koľko km ma auto pravdepodobne už za sebou!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Teda z tohoto jsem se fakt orosil To jako že nemáš na posilovač brzd zapojený podtlak? Anebo to špatně chápu?Evžen píše:.... a hlavně odpojil podtlakovou hadici od posilovače brzd...
Možná máš problém s EGRem, ale to ti takhle nikdo neporadí....LIVEDATA!!!
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Podle budíků má auto najetých cca 168tisíc km EGR zaslepen a zapalovací lištu to myslím nemá ne?jerry mouse píše:Egr, zapalovacia lišta a rôzne, napiš radšej koľko km ma auto pravdepodobne už za sebou!
Ano chápeš dobře,ale novej posilovač už je doma a co nejdřív ho budu měnit EGR mám zaslepenejAlzafir píše:Teda z tohoto jsem se fakt orosil To jako že nemáš na posilovač brzd zapojený podtlak? Anebo to špatně chápu?Evžen píše:.... a hlavně odpojil podtlakovou hadici od posilovače brzd...
Možná máš problém s EGRem, ale to ti takhle nikdo neporadí....LIVEDATA!!!
- vasekpetr1
Tak tak, my máme zapalovací morul cívek na svíčky bez lišty.Evžen píše:...a zapalovací lištu to myslím nemá ne?jerry mouse píše:Egr, zapalovacia lišta a rôzne, napiš radšej koľko km ma auto pravdepodobne už za sebou!
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Tak dnes se mi rozsvítila kontrolka motoru,což mě na jednu stranu nadchlo,že si už všimla i jednotka,že něco není jak má být,ale po chvíli kontrolka zase zhasla a už se nerozsvítila,problém je že v jednotce mám zapsanejch x závad který nejdou smazat (aspoň ne odpojením baterky) tak těžko zjistím kvůli čemu kontrolka svítila nebo se to do jednotky zapisuje v nějakým pořadí a to dnešní rozsvícení kontrolky (chyba) bude zapsaný při vyblikávání,třeba jako první,nebo poslední závada?