Project X18XE1 na Z20LET
Re: Project X18XE1 na Z20LET
já nevim jestli si rozumíme, ale já se ptal na to jak zlegalizuješ auto který má v tp napsaný třeba 1.8 ale ve skutečnosti tam je 2.0 turbo, zajímá mě postup, kam musíš jet, jaký papíry sehnat atd. abys prošel legální technickou, nezajímá mě nějaký udávání nebo to jestli 1.4 a 1.6 vypadaj stejně
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
U nás tohle obcurat můžeš jedine tak ze to vše na černo přestavíš a protáhneš pres známého technickou.. Žijeme v zemi kde místo demokracie vládne byrokracie, za prachy se tu da cokoli, mozna i nějaký nelegální změny v tp.. Bez zápisu do to bych to ale nedělal, nedejboze pak způsobíš nehodu, pojišťovna zjisti ze mas auto jinak než dle techničáku a mas po prdeli..
Zakladatel automagazínu DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
u nás to jde údajně udělat přes dekra.cz, že by auto bylo otypované jako stavba... bohužel zkoušky a všechno kolem stojí cca 120 litrů... (to jsem se dočetl na škodovkářském webu)
ale jinak kdysi jak jsem zjišťoval info, tak se to dalo ještě udělat tak, že jsi výrobce požádal o změnu motoru a dalších dílčích součástek... pokud ti to schválil, udělal jsi přestavbu. samo, že jsi pak musel na mraky zkoušek, testů a hafo papírování... výsledná cena byla také obrovská a mnoho výrobců takové přestavby ani nedovoluje...
ať už to jde, nebo nejde, já bych se bez papírového podložení do přestavby nepouštěl... někoho zmrzačíš a pojišťovna dá od tebe ruce pryč...
ale jinak kdysi jak jsem zjišťoval info, tak se to dalo ještě udělat tak, že jsi výrobce požádal o změnu motoru a dalších dílčích součástek... pokud ti to schválil, udělal jsi přestavbu. samo, že jsi pak musel na mraky zkoušek, testů a hafo papírování... výsledná cena byla také obrovská a mnoho výrobců takové přestavby ani nedovoluje...
ať už to jde, nebo nejde, já bych se bez papírového podložení do přestavby nepouštěl... někoho zmrzačíš a pojišťovna dá od tebe ruce pryč...
-
Všetko si strčiš do zadku a nikam nič nejdeš riešiť, čo na tom nechapeš? Mimochodom TK nezaujima aký maš tam motor, nemyslim dizel benzin ale dvesto kubikov nikoho nezabije, horšie to je už na EK kde ti musia sedieť hodnoty! Určite vyhonena Euro-2 bude na tom horšie ako nová Euro-4 a rozdiel obsahu 200kubikov bude aj tak v prdeli! A honem nás bežte nabonzovat do Bruselu, mali by vás skôr trapiť problemi ako vás ojebava štát na všetkom okolo nás a nie take to pičoviny.Vojta píše:já nevim jestli si rozumíme, ale já se ptal na to jak zlegalizuješ auto který má v tp napsaný třeba 1.8 ale ve skutečnosti tam je 2.0 turbo, zajímá mě postup, kam musíš jet, jaký papíry sehnat atd. abys prošel legální technickou
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- marcus_Astra_
upravujem tento topic project sa rusi pokial nebude garaz a vhodny darca ked sa mi do tej doby podari zohnat origo Opicu tak z toho upustim uplne dik za rady a tipy
Marcus_Astra_G_1,8_X18XE1_1998_220 000 tkm_Run_to_OPC-Line_from_GM_Parts
Vectra_B_Caravan_2.2_DTi_Y22DTR_2001_360 000 tkm_Original_Crankshaft_and_Engine_
OP-COM-diagnostika_v.1.39_EN
Vectra_B_Caravan_2.2_DTi_Y22DTR_2001_360 000 tkm_Original_Crankshaft_and_Engine_
OP-COM-diagnostika_v.1.39_EN