na 3 válce
na 3 válce
dobrý den, mám Oplíka, Astra G, motor 1,6 55 kw, najeto cca 240 tis. km. nastartuji a motor jede jen na 3 válce. po zahřátí jedou všechny válce a motor není ani slyšet.
byl jsem na diagnostice a každý válec má jiný tlak, ale jinak nehlásí žádnou chybu???
díky za případnou radu.
Michal
byl jsem na diagnostice a každý válec má jiný tlak, ale jinak nehlásí žádnou chybu???
díky za případnou radu.
Michal
Opel Astra G 1,6 8V 1999
- Reklama
Re: na 3 válce
měl jsem něco podobnýho. padaly mi otáčky po vyřazení a po nastartování občas i na tři válce. problém byl v modulu zapalování. po výměně modulu no problém...
Opel Zafira 1,8 16V 85kw, r.v. 2000
- mr.login
- Kontaktovat uživatele:
a co lišta a svíčky?
Kombi, 1,6 16V 74kW r.v.99, x16xel, zaslepený EGR, zavírání okýnek dálkou, díra ve výfuku...
Daignostika VAG-COM
Daignostika VAG-COM
jelikož tam mám LPG, tak svíčky čistím a měním docela často(doporučeno v servisu) a jakou lištu máš na mysli nevímmr.login píše:a co lišta a svíčky?
- mr.login
- Kontaktovat uživatele:
zapalovací lištu myslim
Kombi, 1,6 16V 74kW r.v.99, x16xel, zaslepený EGR, zavírání okýnek dálkou, díra ve výfuku...
Daignostika VAG-COM
Daignostika VAG-COM
no tak té se právě v servise odborně říká zapalovací modul, teda né že bych dělal chyrýho, mě to tam tak řekli. jestli je to pravda ví bůh...právě v tom byl zakopanej pes, jedno vedení bylo v pr.... a přišlo se na to proměřením. jedna házela nepravidelněmr.login píše:zapalovací lištu myslim
- mr.login
- Kontaktovat uživatele:
jj je to pravda. I chytrá knížka říká, že se to jmenuje modul zapalování. Je v něm integrovaná cívka pro každou svíčku, ta může bejt KO. Už jsem poučen o odborné terminologii
Daignostika VAG-COM
Daignostika VAG-COM
už jsme prostě holt profícimr.login píše:jj je to pravda. I chytrá knížka říká, že se to jmenuje modul zapalování. Je v něm integrovaná cívka pro každou svíčku, ta může bejt KO. Už jsem poučen o odborné terminologii
Jeho motor nemá zapalovací lištu, ale zapalovací kabely ke každému válci.
Meriva B 1,4T 88kW
Zdravím, tak astra 2.0 benzín z ničeho nic jede taky na tři válce. Svíčky OK, kabely jsem poměřil OK, pak jsem odpojil kabely od svíček, dal nové svíčky a vyzkoušel vypodložené cca 1cm od bloku motoru -start - tři jiskru dávaly, jeden NE. Pro jistotu jsem prohodil kabely a opět jen od stejného vývodu modulu (tedy 3. válce) jiskra žádná, ostatní ano.
Dle mě ja asi včudu zapalovací modul. Může to být něco jiného?????
Diagnostika ukazuje 0352(0) Porucha elektronické regulace uhlu předstihu - válec 2+3 nízká úroveň napětí , proč v závorce (0)???
Díky za radu
Dle mě ja asi včudu zapalovací modul. Může to být něco jiného?????
Diagnostika ukazuje 0352(0) Porucha elektronické regulace uhlu předstihu - válec 2+3 nízká úroveň napětí , proč v závorce (0)???
Díky za radu
takže to vypadá na ten modul, Bundeles to jistí.
a jaké kabely jsi prohodil, to snad na modulu není ani možné.
a jaké kabely jsi prohodil, to snad na modulu není ani možné.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic