Teče benzin
Teče benzin
Ahoj všichni.Mám takovej dotázek.ze spodku auta mi kape(teče) benzín.je to v místech na straně řidiče přibližně u nohou zadního spolujezdce.Je tam takový válec ze kterého přichází a odchází hadička a je na něm konektor.ještě sem to neměl zvedlé,ale nějak netuším co by to mohlo být za komponent a jestli to neteče z hadičky.ale auto i špatně táhne a jakoby víc saje vzduch v nižších otáčkách(nedostává se mu benzinu) a potom to vyhodí chybu elektroniky,která pak zmizí a pak se zase objeví. Moje auto je astra g coupe Z20LET.
Předem děkuju za odpovědi
- Reklama
Re: Teče benzin
V těch mistech by měl byt palivovy filtr(pouze muj typ co vím u jinych motoru),ale nevím jak je to u tvojeho motoru.Určitě se ozvou zkušenější
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
-
- Kontaktovat uživatele:
Pred nekterym ze zadnich kol je palivovy filtr, ale do nej nevede zadny konektor. Palivove cerpadlo je v nadrzi. Takze by bylo asik dobre se poradne podivat a nebo je to jeste jinak. Samozrejme vsechny varianty neznam.
Ten ale nepotřebuje elektroniku ne?něco sem našel v EPC a asi to je výparník paliva,ale vůbec netušim jak by mohl prasknout nebo jak by mohl ovlivnovat tu chybu elektroniky
Tak přesněji ventil odpařování.
myslím, že je to palivový filtr.. je zhruba v úrovni krytky prahu pro hever, tam kde popisuješ.. buď ho máš prorezlý nebo díru v hadičce. Konektor tam je, ale je to plastový bazmek, co drží hadičku u samotného těla filtru
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
To co popisuješ je palivový filtr, ten "konektor" jsou spony hadic a jsou na obou stranách toho "válce" (palivový filtr)Screwface píše:Ahoj všichni.Mám takovej dotázek.ze spodku auta mi kape(teče) benzín.je to v místech na straně řidiče přibližně u nohou zadního spolujezdce.Je tam takový válec ze kterého přichází a odchází hadička a je na něm konektor.ještě sem to neměl zvedlé,ale nějak netuším co by to mohlo být za komponent a jestli to neteče z hadičky.ale auto i špatně táhne a jakoby víc saje vzduch v nižších otáčkách(nedostává se mu benzinu) a potom to vyhodí chybu elektroniky,která pak zmizí a pak se zase objeví. Moje auto je astra g coupe Z20LET.
Já jsem nechal výměnu na Opelu a stálo mne to i filtrem kolem 6ti stovek
Mobil : 602318645
600 v servisu? vždyť to vyměníš sám..pak že zlatý český ručičky
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______