Skusenosti so znackou Opel
Re: Skusenosti so znackou Opel
takže mám 1.6 xel bylo koupeno za poměrně vyšší cenu, ale se serviskou + faktury. A zatím naprostá spokojenost
ex Astra G X16XEL
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vcera jsem si opet vyslechl neco podobnyho, jeden kolega mel x-let forda focuse a ted ma hondu, prisla rec na auta a rikamze mam opla a nemam problem a on jak jsem rekl opel se malem za bricho popadal smichy kdyz slysel o spolehlivosti oplu. Ja mu rikam az ty pojedes vlakem z vyletu kam jsi dojel fordem ja ti budu mavat z okynka opla ktery bude ten vlak predjizdet
Mel jsem zatim 2 opliky, ktery doposud mame a krome beznych provoznich veci jezdi bez problemu a to jsou oba automaty a ty uz by prece nemely jezdit jak si nekteri mysli
Dalsi auto asi taky bude opel, pravda, naftu bych nechtel kdyz ctu o tom kolik je s ni problemu, kor u astry h, takze radsi atmosferu od 1.8 vyse nebo nejaky turbobenzin, tam uz tu spolehlivost snad maji "vychytanou".
Mel jsem zatim 2 opliky, ktery doposud mame a krome beznych provoznich veci jezdi bez problemu a to jsou oba automaty a ty uz by prece nemely jezdit jak si nekteri mysli
Dalsi auto asi taky bude opel, pravda, naftu bych nechtel kdyz ctu o tom kolik je s ni problemu, kor u astry h, takze radsi atmosferu od 1.8 vyse nebo nejaky turbobenzin, tam uz tu spolehlivost snad maji "vychytanou".
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Taky něco přihodím z Vlastní zkušenosti.
Prostě má špatné zkušenosti,když haní Opla,každý se s tím musel setka,sjou různé věci a různí lidé,teď aspoň víme,že od tohodle člověka,nemůžeme nic dobrého chtít koupit,ani prodat,že bude jen blbě remcat,taky bych ho nejraději trefil .
A co Já s dobrou vírou jsem koupil Zafiru nafta a po třech letech klekl motor,zlomená klykovka a když jsem potom volal RomanK,tak mi řekl,že ten motor nemohl mít najeto to,co udával kupec a když se teď kouknu na volant,tak s ním musím souhlasit.No ale NETREFILO by vás??Nenadávali by jste na toho co vám to prodal a ve výsledku by to obsral opel.
Můj nej,nej mazel byl Opel cadett cabrio,1,6 carburátor 89rv,kterého jsem si upravil k obrazu svému jen pro to,ža jsem potkal srnku a ta mi rozbila levej předek,tím pádem jsem s tím takhle nemohl jezdit,ale někdo by vyměnil díly a jezdil by dál.JE TO O LIDECH.
Třeba bratránek měl GSI kadetta a ten ho tak huntoval,třeba v zimě,mínus 10stupnů,vlez do auta a plnej plyn,co to dalo a pořád do kola,přejezd hop a už jsme letěli vzduchem,moc si to užíval a Kadett,ten se mu odvděčil,nikdy ho nikde nenechal,nikdy mu neklekl,pořád fungoval jak měl a bratránek do dnes říká,že to bylo jeho nejlepší auto,ale hoooodně záleží od v jakém stavu to kupujete,je to jedno co to je,auto,tv,telefon,notebook a to NIKDY nevíte.
Prostě má špatné zkušenosti,když haní Opla,každý se s tím musel setka,sjou různé věci a různí lidé,teď aspoň víme,že od tohodle člověka,nemůžeme nic dobrého chtít koupit,ani prodat,že bude jen blbě remcat,taky bych ho nejraději trefil .
A co Já s dobrou vírou jsem koupil Zafiru nafta a po třech letech klekl motor,zlomená klykovka a když jsem potom volal RomanK,tak mi řekl,že ten motor nemohl mít najeto to,co udával kupec a když se teď kouknu na volant,tak s ním musím souhlasit.No ale NETREFILO by vás??Nenadávali by jste na toho co vám to prodal a ve výsledku by to obsral opel.
Můj nej,nej mazel byl Opel cadett cabrio,1,6 carburátor 89rv,kterého jsem si upravil k obrazu svému jen pro to,ža jsem potkal srnku a ta mi rozbila levej předek,tím pádem jsem s tím takhle nemohl jezdit,ale někdo by vyměnil díly a jezdil by dál.JE TO O LIDECH.
Třeba bratránek měl GSI kadetta a ten ho tak huntoval,třeba v zimě,mínus 10stupnů,vlez do auta a plnej plyn,co to dalo a pořád do kola,přejezd hop a už jsme letěli vzduchem,moc si to užíval a Kadett,ten se mu odvděčil,nikdy ho nikde nenechal,nikdy mu neklekl,pořád fungoval jak měl a bratránek do dnes říká,že to bylo jeho nejlepší auto,ale hoooodně záleží od v jakém stavu to kupujete,je to jedno co to je,auto,tv,telefon,notebook a to NIKDY nevíte.
Tak asi takhle ,rukama mě prošlo už 6 Oplíků 8) 8) 8) Od Kadeta po Zafirku a jak zde píšete poměr cena výkon užasný a co píše kolega Marat tak bych to viděl asi takhle .
Jaký pán taký Krám
Jaký pán taký Krám
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
Soused se mi smál, když jsem měnil altík, jednotku, nějaký to čidlo, za Barču jsem dávála před lety o 70 000 méně než on, ano rozdíl byl 3 roky a on má oktávku, co jsem měnil já, měnil v rozsahu mě taky. a k tomu další blbosti...takže, když se podívám na práci, a majitele oplíků, tak mají zase oplíka, nebo nedají na svá stará vozidla dopustit. Někdo by do něho nesedl, a nedá dopustit na svoji značku.
na rovinu a kolikát to tady manili říká, - jak Opel není Ferrari, aby se za námi lidé otáčeli a poslouchali libé zvuky osmiválců...Jo ale nám se astra líbí.
Každý auto se může sr...pokazit. Tchán má Chervoleta Lacetti, už půl roku řeší závady a nefunkčnost, a to ho má 6 let a je první majitel. teď lituje, že si nekoupil huindaye, ale kdo ví čím by zlobil jeho, nebo by fungoval??
na rovinu a kolikát to tady manili říká, - jak Opel není Ferrari, aby se za námi lidé otáčeli a poslouchali libé zvuky osmiválců...Jo ale nám se astra líbí.
Každý auto se může sr...pokazit. Tchán má Chervoleta Lacetti, už půl roku řeší závady a nefunkčnost, a to ho má 6 let a je první majitel. teď lituje, že si nekoupil huindaye, ale kdo ví čím by zlobil jeho, nebo by fungoval??
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
-
- Kontaktovat uživatele:
Každá automobilka má něco
Je to ojetina a asi milion faktorů k tomu (Jak se chová, servis, kvalita dílů, etc.). Může to zlobit úplně stejně jako třeba ford nebo VW.
A můžete mít i nový auto a stejně bude zlobit. Jakožto kamarádovic famílie si pořídila 1,2 TSI fóbii , no a po 20tkm jim odešlo turbo (oprava na záruku) jezdili s tím jak mají, servis v origo škoda servise a stejně turbo umřelo
Zlobit může i nová X6tka takže ve finále vás kilometr pak vyjde na 60kč (když to sečetl kolik najel a kolik nasypal do oprav)
Opel může za to co se mu nepovedlo viz. žravost oleje X16xel, EGR u Xelu. tam je možno lynčovat
Je to ojetina a asi milion faktorů k tomu (Jak se chová, servis, kvalita dílů, etc.). Může to zlobit úplně stejně jako třeba ford nebo VW.
A můžete mít i nový auto a stejně bude zlobit. Jakožto kamarádovic famílie si pořídila 1,2 TSI fóbii , no a po 20tkm jim odešlo turbo (oprava na záruku) jezdili s tím jak mají, servis v origo škoda servise a stejně turbo umřelo
Zlobit může i nová X6tka takže ve finále vás kilometr pak vyjde na 60kč (když to sečetl kolik najel a kolik nasypal do oprav)
Opel může za to co se mu nepovedlo viz. žravost oleje X16xel, EGR u Xelu. tam je možno lynčovat
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
Také něco do mlýna.
Někdy se povede, že má člověk smůlu. Ale vše je na tom dle čeho vybírá. Někdy auto s nájezdem 220tis km udržované je lepší a lépe pojede než nestarané 5 let staré a neudržované jen se jezdí než se něco rozsvítí na palubce.
Je to jen o tom citu:
- koupil jsem ojetinu
- vrazím do něj cca 24 tis
- rozvody, brzdy, baterka, lambdy-jak kdy, přední náprava čepy-stabilizárory-axiální táhla, tlumiče, pružiny, náplně a filtry, svíčky a nejaké to čidlo, výfuk.
a pak jen jezdit a o tom to je postarat a pak jezdit v klidu. Neměnit jen něco, ale vše kolem co se ještě podělá.
Vrakáče na koncerny tam maj obraty jak das a na oplech tam chodí jen pro čidla a robnosti jinak motory atd. Borec říká at mi nekdo řekne, že je to poruchové
Někdy se povede, že má člověk smůlu. Ale vše je na tom dle čeho vybírá. Někdy auto s nájezdem 220tis km udržované je lepší a lépe pojede než nestarané 5 let staré a neudržované jen se jezdí než se něco rozsvítí na palubce.
Je to jen o tom citu:
- koupil jsem ojetinu
- vrazím do něj cca 24 tis
- rozvody, brzdy, baterka, lambdy-jak kdy, přední náprava čepy-stabilizárory-axiální táhla, tlumiče, pružiny, náplně a filtry, svíčky a nejaké to čidlo, výfuk.
a pak jen jezdit a o tom to je postarat a pak jezdit v klidu. Neměnit jen něco, ale vše kolem co se ještě podělá.
Vrakáče na koncerny tam maj obraty jak das a na oplech tam chodí jen pro čidla a robnosti jinak motory atd. Borec říká at mi nekdo řekne, že je to poruchové
Nyní Z16XE, Předešlé krasavice AG X14XE; AG X14XE; VA 1,8 ; KADETT GSI 2,0
Ještě maličkost jsem i fanda BMW a tam si nechávaj rezervu při koupi auta 60 tis na servis. To je jen tolik, že koupit auto a udělat náplně nestačí pak se to na sebe nabaluje at je to nebo ta značka pak se to projevuje řetězově za sebou.
Většinou všichni prodávaj auta před velkým servisem tj. jak jsem psal výše
Většinou všichni prodávaj auta před velkým servisem tj. jak jsem psal výše
taky přidám, kamarád dostal po rodičích audi a6, 2.5 tdi, r.v. 1999.. auto stálo před 4-5 lety v bazaru kolem 200 tisíc, za těch pár let co ho má dával do oprav cca 90 000 !!! dnes je prodejné někde kolem 70-80 tisíc. Taky tam pořád něco odchází.
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
"Najlepšie" sú autá, ktoré majú tak 4. majiteľa a už 3. v poradí to auto bral len ako auto na dojazdenie. Potom ten čo si ho kúpi následne za 25 000 korún s 250 000 km - bez nejakej náročnej údržby nemôže očakávať od toho auta extrémne vysokú spoľahlivosť. Lacné auto je lacné lebo - a) je staré, b) je ojazdené, c) nie je úplne v poriadku.
Na základe skúsenosti s takýmto "exemplárom", ktoý mohol kľudne stáť na šrotovisku nemôžme súdiť značku ako takú. Ak chcem auto bez problému musím viac investovať.
Ja som kúpil Astru ako novú a po 6 rokoch nemám najmenší problém. V podstate všetci, ktorí kúpili nové auto v mojom okolí nemali do veku 10 rokov, prípadne 100 000 km (±) nejaký výrazný problém. Ani tí, ktorí kúpili dobré jazdené auto a dali niečo do servisu nemajú nejaké problémy, len toho riešia viac - ani nie tak vážne chyby, ako diely, ktoré sa bežne opotrebúvajú.
Najlepší sú tí, ktorí kúpia vrak a chcú sa voziť bez investícii, prípadne niečo do toho vrazia, aby to ako tak išlo a potom usúdia, že daná značka je nanič, lebo sa nadmerne kazí... Ale zlé je konkrétne auto, nie celá značka.
Potom je aj iná skupina = takí, ktorí si kúpia lacné auto, lebo dajme tomu na iné nemajú, ale uvedomujú si riziká a vedia si auto spraviť sami + kúpia jednoduché auto. Tí sa potom nebudú sťažovať, lebo vedia čo majú doma.
Na základe skúsenosti s takýmto "exemplárom", ktoý mohol kľudne stáť na šrotovisku nemôžme súdiť značku ako takú. Ak chcem auto bez problému musím viac investovať.
Ja som kúpil Astru ako novú a po 6 rokoch nemám najmenší problém. V podstate všetci, ktorí kúpili nové auto v mojom okolí nemali do veku 10 rokov, prípadne 100 000 km (±) nejaký výrazný problém. Ani tí, ktorí kúpili dobré jazdené auto a dali niečo do servisu nemajú nejaké problémy, len toho riešia viac - ani nie tak vážne chyby, ako diely, ktoré sa bežne opotrebúvajú.
Najlepší sú tí, ktorí kúpia vrak a chcú sa voziť bez investícii, prípadne niečo do toho vrazia, aby to ako tak išlo a potom usúdia, že daná značka je nanič, lebo sa nadmerne kazí... Ale zlé je konkrétne auto, nie celá značka.
Potom je aj iná skupina = takí, ktorí si kúpia lacné auto, lebo dajme tomu na iné nemajú, ale uvedomujú si riziká a vedia si auto spraviť sami + kúpia jednoduché auto. Tí sa potom nebudú sťažovať, lebo vedia čo majú doma.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
já bych opla řadíl do lepší poloviny, většinou to je o údržbě a přístupu.
jinak pracuji v Automotive, a i u Superbu, Cayene popř. Tuareg by se majitel divil.
kvůli zisku se náklady musí snižovat
jinak pracuji v Automotive, a i u Superbu, Cayene popř. Tuareg by se majitel divil.
kvůli zisku se náklady musí snižovat
Naposledy upravil(a) spermin dne 03 kvě 2013, 14:42, celkem upraveno 2 x.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
ještě pro adminy, dal bych tady kvůli objektivitě hlasovací tabulku
spokojen, spíše ano, spíše né, nespokojen
spokojen, spíše ano, spíše né, nespokojen
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic
Všimli jste si, že marat už se k tomu raděj vůbec nevyjadřuje? Asi už si šel koupit jinou "lepší" značku.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Nebo je to provokatér
taky mě to napadlo.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira