Špatně startuje,svítí kontrolka chlazení.
Špatně startuje,svítí kontrolka chlazení.
Zdarek,mám astru 1.6 16v r.v.2003.Mám špatný pístní kroužky které už řeším.Ale teď mi přestala ukazovat teplotu motoru,strašně špatně startuje a když už chytne spadnou otáčky téměř na nulu a hned na to vyletí nad 2tis .Na volnoběh se celý auto klepe a při jízdě cuká.
TÝNKA
Každý, kdo jede na dálnici pomaleji než vy, je idiot.Každý, kdo jede na dálnici rychleji než vy, je maniak.
Každý, kdo jede na dálnici pomaleji než vy, je idiot.Každý, kdo jede na dálnici rychleji než vy, je maniak.
- Reklama
Re: Špatně startuje,svítí kontrolka chlazení.
Co takhle diagnostika?
Tam se dostanu až v pondělí a potřebuju s ní přejet 160km tak jsem myslela jestli někdo nemáte podobnou zkušenost.
TÝNKA
a co čidlo teploty motoru , pokud je vadné, narychlo napichnout odpor cca 100 OHMÍKŮ.
NEDLUBAL SE někdo v motoru
NEDLUBAL SE někdo v motoru
Naposledy upravil(a) spermin dne 29 bře 2013, 19:18, celkem upraveno 1 x.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
aby to dojelo
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Právě že nikdo nic nedělal.Normálně sem večer zaparkovala a druhý den cestou do Berouna už se ručička teploty nehla.Zlobí jen když je motor ohřátý,za studena drží otáčky i startuje na jedničku.
TÝNKA
zkus to s tím odporem, pokud se po zařazení odporu hne ručička, tak to vypadá na čidlo teploty.
vpřípadě nutnosti se dá takto jejdit
vpřípadě nutnosti se dá takto jejdit
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic