No teď jsi mne dostal, normálně se stydím a červenám, tož promiňte pane, hluboce se omlouvám, že jsem si dovolil něco napsat, příště ať mi radši huba upadne. (pardon ruka u klávesnice)baobab píše: No sorry-asi jsme tady trotli a nevíme,že po koupi auta z druhé ruky je třeba udělat nějakou tu počáteční investici.Že jsem to vynechal,neznamená,že to všechno neproběhlo.A o zbytku ten dotyčný věděl-proto taky kontaktoval prodejnu,kde bylo auto prodáno a nechal si potvrdit nebo vyvrátit servisku,případné opravy atd..aby si prověřil to,co prodávajíci tvrdil,že s autem absolvoval.Takže se zamysli sám.
klepání v motoru
Re: klepání v motoru
END
- Reklama
NO snad nebude tak zle
NECITUJ POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY, CITACE SMAZÁNA, MIKE.S
NECITUJ POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY, CITACE SMAZÁNA, MIKE.S
- LordSalat
- Kontaktovat uživatele:
Tak chalani, aj mna to dostalo to klepanie jak z diesela stareho tdi-cka. Z nicoho nic, z tyzdna na tyzden. A to uz pojdem kupovat rozvody. Klepne ma!
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
Zdravíčko po výměně oleje mi tak nějak klepe v motoru. jeden mechanik mi řekl že je to hydroštel. Je to nějaké závažné a může to být fakt ono? čím to spravit?:)
Astra G hatchback, 1999, 1.8, 85 KW, stříbrná metla
Pokud si olej měnil poprvé, je možné že v oleji byl "med" se tomu říká taková hustá sranděra. Zlepší maznost a vytěsní něco. Nebo tam bylo něco jako keramzit nebo jak to je - keramická sranděra na utěsnění vůlí v motoru.Danosss píše:Zdravíčko po výměně oleje mi tak nějak klepe v motoru. jeden mechanik mi řekl že je to hydroštel. Je to nějaké závažné a může to být fakt ono? čím to spravit?:)
Zdvihátka mi na AG X14XE 98´cvakala cca 120 tis km a nic se nestalo. Ale dá se udělat, pokud znáš šikovného mechanika že při starku ten motor startuje jak bych to řekl zvýší tlak nebo tak něco prostě dostane kotel a chytí hned a to pak nemá co cvakat je to hned pod tlakem. Ale co s tím udělal nevím přesně. A pak už mi tam nic necvakalo.
Nyní Z16XE, Předešlé krasavice AG X14XE; AG X14XE; VA 1,8 ; KADETT GSI 2,0