klepání v motoru

Trdlo

Re: klepání v motoru

Příspěvek od Trdlo » 01 říj 2009, 18:03

baobab píše: No sorry-asi jsme tady trotli 8) a nevíme,že po koupi auta z druhé ruky je třeba udělat nějakou tu počáteční investici.Že jsem to vynechal,neznamená,že to všechno neproběhlo.A o zbytku ten dotyčný věděl-proto taky kontaktoval prodejnu,kde bylo auto prodáno a nechal si potvrdit nebo vyvrátit servisku,případné opravy atd..aby si prověřil to,co prodávajíci tvrdil,že s autem absolvoval.Takže se zamysli sám.
No teď jsi mne dostal, normálně se stydím a červenám, tož promiňte pane, hluboce se omlouvám, že jsem si dovolil něco napsat, příště ať mi radši huba upadne. (pardon ruka u klávesnice) :wink:
END

Reklama

baobab

Příspěvek od baobab » 01 říj 2009, 19:13

NO snad nebude tak zle :)

NECITUJ POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY, CITACE SMAZÁNA, MIKE.S

LordSalat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LordSalat » 08 pro 2009, 17:22

Tak chalani, aj mna to dostalo to klepanie jak z diesela stareho tdi-cka. Z nicoho nic, z tyzdna na tyzden. A to uz pojdem kupovat rozvody. Klepne ma! :cry:

Danosss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danosss » 25 čer 2012, 15:10

Zdravíčko po výměně oleje mi tak nějak klepe v motoru. jeden mechanik mi řekl že je to hydroštel. Je to nějaké závažné a může to být fakt ono? čím to spravit?:)
Astra G hatchback, 1999, 1.8, 85 KW, stříbrná metla

Jirka D.

Příspěvek od Jirka D. » 24 črc 2012, 13:36

Danosss píše:Zdravíčko po výměně oleje mi tak nějak klepe v motoru. jeden mechanik mi řekl že je to hydroštel. Je to nějaké závažné a může to být fakt ono? čím to spravit?:)
Pokud si olej měnil poprvé, je možné že v oleji byl "med" se tomu říká taková hustá sranděra. Zlepší maznost a vytěsní něco. Nebo tam bylo něco jako keramzit nebo jak to je - keramická sranděra na utěsnění vůlí v motoru.

Zdvihátka mi na AG X14XE 98´cvakala cca 120 tis km a nic se nestalo. Ale dá se udělat, pokud znáš šikovného mechanika že při starku ten motor startuje jak bych to řekl zvýší tlak nebo tak něco prostě dostane kotel a chytí hned a to pak nemá co cvakat je to hned pod tlakem. Ale co s tím udělal nevím přesně. A pak už mi tam nic necvakalo.
Nyní Z16XE, Předešlé krasavice AG X14XE; AG X14XE; VA 1,8 ; KADETT GSI 2,0

Odpovědět