denizuko píše:Jen chci varovat...nové plastové (nevím jak to nazvat) rychlosponky
No dneska jsem ku*** měnil palivový a koupil jsem nový značku CLEAN !!! a co se týká těch rychlosponek, tak bohužel byly jiné než ty předchozí originály a takto to dopadlo !!
Napojil jsem a otočil klíčkem, co se stalo pak ?? nechtějte vědět.....i když jsem tam strčil nové těsnění, protože staré bylo prasklé, tak to pořád teklo...už jsem i nadával a říkám si kurde co teď ?
Zkusil jsem tam strčit 2 těsnění a ránem bylo po odtýkání. Jenže první moje zkušební jízda dopadla asi o 800metrů opět stejně s bolavou benzinovou stopou za zadkem mé káry. Takže jsem to znovu zkusil utěsnit, utěsněno....jel jsem ke svému baráku a odstavil jsem to. Zítra jedu do servisu s tím, že ty rychlosponky chu*** drží a pořád mi teče benál. Takže jestli tam vklidu dojedu budu rád. Vím jen jedno, že když jsem to trochu víc rozjel tak to začalo zase stříkat
No takže abych to zrekapituloval. Už aspoň vím, co tam nestrkat za rychlosponky hloupé. a co se týče obrázku starého filtru Viz. příloha
EDIT :
Ještě jenom doplním to co je na tom starém filtru ( O kroužek plastový na který se dává ta gumka ) tak ten jsem tam nakonec strčil, protože bez něj to asi nepůjde....
Ještě mi řekněte že jsem to udělal na hovno a já se stejně oběsím. Prostě jako když člověk koupí do prdelky stejný filtr ale netuší co tam bude za sponky, tak pak už je pozdě na to tam někde běhat do autodílu sakra !