Velký technický průkaz vozu -Překlep
Re: Velký technický průkaz vozu -Překlep
A tu chybu máš v malym techničáku nebo ve velkym? Ve velkym budeš mít problémy na technické. V malym to asi zas tak problém nebude dokud se nenajde nějakej rejpal. Víš jak se to říká ... "Nehorší je srážka s blbcem".
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
- Reklama
-
vo velkom to mam ale ved to je le nze ci je to manual alebo automatika a počet prevodovych stupnov počet stupnov sedi len to AT nesedi malo byt MT.MAX - CZ píše:A tu chybu máš v malym techničáku nebo ve velkym? Ve velkym budeš mít problémy na technické. V malym to asi zas tak problém nebude dokud se nenajde nějakej rejpal. Víš jak se to říká ... "Nehorší je srážka s blbcem".
OPEL Astra G 1.6 zelená metalíza *1998
tomas13538 píše:vo velkom to mam ale ved to je le nze ci je to manual alebo automatika a počet prevodovych stupnov počet stupnov sedi len to AT nesedi malo byt MT.MAX - CZ píše:A tu chybu máš v malym techničáku nebo ve velkym? Ve velkym budeš mít problémy na technické. V malym to asi zas tak problém nebude dokud se nenajde nějakej rejpal. Víš jak se to říká ... "Nehorší je srážka s blbcem".
Na každém STK je technik, který za 50 Kč udělá změnu v VTP s podpisem a razítkem. Takto jsem to udělal já. Vyzval jsem ho at se jde podívat na původní stav, v TP je ta a ta chyba. Kupodivu nechtěl nic dokládat jako nap. Dovoz kopii papírů u koUpě v ČR kopii smlouvy, servisku atd.
Nevím jak jiní to dělaj na STK.
Nyní Z16XE, Předešlé krasavice AG X14XE; AG X14XE; VA 1,8 ; KADETT GSI 2,0
Mě zas řekli na STK, že mi nesedí max. možné zatížení na nápravu na šťítku u dveří spolujezdce.. tak jsem štítek sloupnul, protože se to u aut do roku 2000 nějak zpětně nedohledává a neřeší.. prostě tam nebyl nebo byl ale nebyl čitelný..
Zakladatel automagazínu DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
Před cca 2-mi měsíci jsem přihlašoval v Troppau dovezenou Zafiru A s motorem 1.8i 16V (92kW) a do TP mi taky napsali typ motoru X18XE, všiml jsem si toho až teď v pátek kdy jsem si připravoval papíry důležité k zápisu LPG. Zítra zajdu na dopravku zapsat LPG a na chybu s typem motoru upozorním.Mike.S píše:jí mám taky motor Z18XE a ve velkém TP mám X18XE - takový motor se do Opelu ani nedával
ASTRA LA VISTA
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
nj to se stane proto je lepší vše kontrolovat ale koho by tohle napadlo... No, máš to cca - 10kw
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
O těch pár kW Marťasku nejde, ale teď když jsou přísnější STK tak nabudu riskovat to, že mi za dva roky další technickou neprojdu protože se nějaká "Heduš" na DI spletla.
ASTRA LA VISTA
Tak musím svým způsobem pochválit "dnešní" úřednici na DI. Přišel jsem, vzal jsem si lístek z turniketu/přidělovače/pořadníku a hned se na tabuli objevilo mi přidělené číslo 71. Úřednici jsem předložil papíry (TP,OTP+ papíry potřebné k zápisu LPG) která se hned se chytla práce. Mimo to jsem ji dále vysvětloval chybu kterou její kolegině udělala s typem motoru. V počítači si našla oskenovány protokoly z STK a skutečně zjistila že byl napsán chybný typ motoru. Všechno opravila a LPG zapsala. Proč ji chválím? Protože od chvíle kdy jsem si s turniketu vzal lístek s číslem 71 do chvíle kdy jsem odcházel s DI neuběhlo ani 20 minut! Zapsáno a opraveno za mně palec nahoru!
ASTRA LA VISTA
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
A to bylo tady na zemi nebo jsi byl na jiné planetě či rovnou galaxii?
Za půl hodiny nebyly v PV schopní mě dát SPZ před měsícem na nový vozík co jsem si koupil v Običku trvalo to přes 40min:(
Za půl hodiny nebyly v PV schopní mě dát SPZ před měsícem na nový vozík co jsem si koupil v Običku trvalo to přes 40min:(
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Jedinná rada Marťasu je-Změna bydliště -třeba do Troppau. Dělám si legraci, už by tady bylo přeZafirováno!
Zítra jdu na DI znovu, budu přihlašovat tu stříbrnou Zafiru co jsem min. týden dovezl. Každopádně jsem vám kluci nekecal, auto má podle docela přísného technika p.Štěbry kterého jsem "vyfasoval" jen jednu lehkou závadu-6.2.1.1.1 povrchová koroze kabiny! (asi tím myslel ten puchýř na zadních dveřích/klapě) Jinak vše bez závad, světla, brzdy,čepy, výfuk, AIRBAGy,..... no prostě TOP! Myslím si, že budoucí majitel-člen fóra bude nadšený jako jsem já!
Kdyby měla ta stříbrná zafira lepší výbavu (třeba tmavé zad. okna) tak Concordia letí z domu a nechal bych si jí.
Zítra jdu na DI znovu, budu přihlašovat tu stříbrnou Zafiru co jsem min. týden dovezl. Každopádně jsem vám kluci nekecal, auto má podle docela přísného technika p.Štěbry kterého jsem "vyfasoval" jen jednu lehkou závadu-6.2.1.1.1 povrchová koroze kabiny! (asi tím myslel ten puchýř na zadních dveřích/klapě) Jinak vše bez závad, světla, brzdy,čepy, výfuk, AIRBAGy,..... no prostě TOP! Myslím si, že budoucí majitel-člen fóra bude nadšený jako jsem já!
Kdyby měla ta stříbrná zafira lepší výbavu (třeba tmavé zad. okna) tak Concordia letí z domu a nechal bych si jí.
ASTRA LA VISTA