problem se startem

Frantass

Re: problem se startem

Příspěvek od Frantass » 02 čer 2011, 18:30

koukám, že nikdo na můj příspěvek nereagujete, tak přidávám ještě další zajímavý problém s mým autem.
Problém s občasným rozsvícení kontrolky motoru a horšími starty jsem se rozhodl ignorovat. Dnes se mi to vymstilo. Na minutu sem vypnul motor a potom už nenastartoval, podařilo se mi to až když sem startoval s plynem a i tak sem při jízdě cítil lehký pocukávání při přidání plynu. OpelTech hlásí chybu čidla vačky, to bylo měněný, že by mě v servisu natáhli? I tak mě ale příjde divný to chytání motoru až po přidání plynu. Nevíte někdo co s tim?
Opel Astra G X16XEL Caravan

Reklama

denny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denny » 02 čer 2011, 18:48

Jestli jednotka zaznamenává chybový kod od čidla polohy vačky,tak buď čidlo nebo vodiče k němu nebudou OK.jako poslední varianta může být chyba v jednotce.

Frantass

Příspěvek od Frantass » 09 čer 2011, 21:22

tak problém vyřešen...stačilo našponovat kontakty v řídící jednotce a hejbnout s kabeláží... díky denny
Opel Astra G X16XEL Caravan

denny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denny » 09 čer 2011, 21:42

8) 8) 8)

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 18 srp 2011, 18:54

co jsem koukal tak tohle je nejblíže k tématu....né že bych měl problém, beru to jako normál u astry :-), ale už dlouhodobě jsem si všiml, že když startuji během dne podruhé (to je docela důležité - to podruhé), tak při startu vyskočí otáčky na 200ot min..a netrvá to ani vteřinu a dorovnají se do 650ot co maj být standartně (nepřeskočí ani hranici 1000ot jak to bývá u prvního startu). Někdy se ale stává, že "to" něco nezvládne a z těch 200ot to chcípne....další start je zcela bez problému. U X16XEL standart nebo jak to vidíte? říkám si když už jsem na autě vše opravil..tak bych mohl vyřešit ještě toto..... :mrgreen: už mě to s...e...

Odpovědět