Problém s nastartováním motoru
-
Problém s nastartováním motoru
Zdravím, při dopolením jizdě po městě najeddnou škyt a za boha nejde nastartovat.Motor krásně točí,ale nechytne. Zitra čeká odtahovka. Myslíte že by to mohl být Snímač otáček vačkové hřídele??? Díky Martin
Astra g kombík,99, motor 1.6.16V X16XEL
- Reklama
Re: Problém s nastartováním motoru
Diagnostiku!!! Budem všechni chytřejší.
Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM
imobilizer mozna?
Dlouho řeším stejný problém. Diagnostika nic nenašla a to čidlo mám před dvěma měsíci měněný. Až zjistíš čím to bylo, dej kdyžtak vědět čím to bylo. Dík
Opel Astra G X16XEL Caravan
-
Takže zatím nejezdíš? To by me mrzelo, zítra to táhnu do servisu,tak snad to rychle opraví.
Frantass píše:Dlouho řeším stejný problém. Diagnostika nic nenašla a to čidlo mám před dvěma měsíci měněný. Až zjistíš čím to bylo, dej kdyžtak vědět čím to bylo. Dík
Mě to točí asi 10 vteřin a pak to nakonec chytne. Svítí kontrolka motoru, ale auto jede dobře. Občas se povede, že to chytne normálně.
To je divné ne? Změň diagnostikaFrantass píše: Svítí kontrolka motoru,...Frantass píše:. Diagnostika nic nenašla ...
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
zítra zkusím vyblikat chyby a uvidím, to by mělo být spolehlivý
spolehlivá je diagnostika, ale ten někdo ji musí umět ovládat
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
v opravách aut se moc nevyznám, ale praxi s touhle diagnostikou už nějakou mám. Jinak ovládání Opel techu mi nepřijde nijak složitý i pro naprostý laiky. Souhlasím, že nad diagnostiku není. Jenom jako druhou alternativu chci vyzkoušet to vyblikání, protože jsem o něm četl jen tady na foru a ještě pro případ, že jsem zapomněl jak se s Opel techem pracuje
-
ZDRAVÍM,
tak autíčko vyzvednuto ze servisu, nakonec palivové čerpadlo, spolu s velkou pojistkou. Kapsa odlehčena o trojku.
Prý už mělo nárok, tak snad bude ted drandit. Dál. Dík za infa a hezký den Martin
tak autíčko vyzvednuto ze servisu, nakonec palivové čerpadlo, spolu s velkou pojistkou. Kapsa odlehčena o trojku.
Prý už mělo nárok, tak snad bude ted drandit. Dál. Dík za infa a hezký den Martin
mě to minulej týden spadlo do nouzáku a diag ukázala snímač otáček vačkové hřídele. Nastartovat šlo až po více pokusech a nezhasínala kontrolka motoru. Chybu jsem nechal smáznout a vyčistil jsem klapku a auto jede. Ale že to najednou začalo fungovat po vyčištění klapky byla prý náhoda. Potvrzeno Dennym a mým mechanikem. Tak čekám jestli se chyba znovu objeví a pak se zařídím.Frantass píše:zítra zkusím vyblikat chyby a uvidím, to by mělo být spolehlivý
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
mě když už se povede normálně nastartovat, tak se mi po čase při jízdě rozsvítí kontrolka, ale auto do nouzáku nepadá. Jenom jsem vypozoroval, že nepatrně cuká při přidání plynu. Proto bych asi vsázel na čerpadlo, protože snímač otáček je nový. Jinak klapku mám dva měsíce vyčištěnou, před tím byla zas... jak jetel, musel jsem jí tahat ven, ale i tak to startovalo líp jak teď.
Kdyby šlo o to čerpadlo, tak mi to ukáže na diagnostice chybu asi až to bude totálně kaput, že?
Kdyby šlo o to čerpadlo, tak mi to ukáže na diagnostice chybu asi až to bude totálně kaput, že?