Ahojte. Mám problém. Motor se skoro zadusí když jedu do kopce a nahnu ho v zatáčce na jednu stranu. přestane upně táhnout,pak cukne a jede dál.Dělá to jen když mám pod polovinou nádrže. dřív to dělalo těsně před rezervou.Arg v přádku,klapka vyčistěná,krokový motorek vyčistěný,nový pal. filtr a taky jsem vyměnil paliv. čerpadol(nové),svíčky taky nové.
čerpadlo v nádrži nějak divně chroustá!
cukání motoru když mám pod půl nádržě
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: cukání motoru když mám pod půl nádržě
no co to je za značku čerpadla ?? made in china no name ??.. ale pokud chrousta skusil bych jet s budíkem na tlak paliva a kontrolovat co děla tlak paliva pri cukaní.. a při te zavadě co to ukaze na budíku třeba muze bejt špatné.. i kdyz je nove..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
čerpadlo je kupované přímo v Oplu,je to Bosh Germani. To měření tlaku s budíkem je dobrý nápad,ale nevým kdo to dělá.
Udělej to sám....
Rozpoj benzínovou hadici co je palivový filtr, vlož mezi fitr a hadici " Téčko " které si jednoduše vyrobíš dle vnitřních průměrů hadice a na třetí výstup připoj hadici s manometrem do cca 5 atm. a tu si natáhni třeba okýnkem do vozu, kde budeš sledovat co se děje s tlakem.
Snad je to jasné... Jsem totiž hroznej, když mám něco vysvětlit tak, aby to všichni pochopili.... ,
Rozpoj benzínovou hadici co je palivový filtr, vlož mezi fitr a hadici " Téčko " které si jednoduše vyrobíš dle vnitřních průměrů hadice a na třetí výstup připoj hadici s manometrem do cca 5 atm. a tu si natáhni třeba okýnkem do vozu, kde budeš sledovat co se děje s tlakem.
Snad je to jasné... Jsem totiž hroznej, když mám něco vysvětlit tak, aby to všichni pochopili.... ,
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
A čo odvetrávanie nádrže? Keď otvoríš viečko nádrže, neni tam velký podtlak?
Odvětráním nádrže to nebude,skoušel jsem jezdit bez víčka a je to furt stejné. Ten nápad měření tlaku za jizdy je dost dobrý,ale něco takového nedokážu vyrobit! Skusím se zeptat u známého v servisu. Může to být praská hadice hned od čerpadla? Myslím tím tu hadičku co je ponořená s čerpadlem a pak se napojuje na hlavní přívod k motoru?