Zdravím všechny Astráky a Zafiráky a zárovenˇ mám problém se kterým bych od někoho potřeboval poradit:
cca 2 měsíce nazpět mám problém stím,že je uvnitř mé zafiry "cítit" benzín,resp.výpary z benzínu.Údajně je to způsobeno "uhlíkovým filtrem" který je na palivovém potrubí u pravého podběhu.Jeho cena v Opel servisu činí cca 7600kč.
Nemáte stím někdo zkušenosti,s jeho výměnou "za něco jiného" popř.jeho opravou?
Díky za odpovědi.
zápach benzínu uvnitř Zafiry
-
- Reklama
Re: zápach benzínu uvnitř Zafiry
Já jsem benzín cítil jen jednou cestou na Vysočinu (s autem mám najeto cca. 5 tis km). Od té doby nic, takže to nějako neřeším
mě taky v G smrděl benzín, ale zjsitil sem že bylo málo utahlé víčko od nádrže
potom prý to bývá přepadová hadička u nádrže
a cítíš to zepředu nebo zezadu ?
potom prý to bývá přepadová hadička u nádrže
a cítíš to zepředu nebo zezadu ?
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
-
Ten zápach benzínu je cítit spíš od zadní časti vnitřního prostoru.Zkusím se podívat ještě na tu přepadovou hadici.Zatím díky za typy.
Keny
Kolega mal toto isté vo Vectre - combi a prejavovalo sa to aj zvýšenou spotrebou,bol to na vine ten prasknutý filter pod viečkom
Bol to OPEL ASTRA G/2005,Z14XE, okolo 120 000 km,priemerná spotreba 6,74 l na 100 km
kedysi som používal Astry F sedan 1.4i (2001) a HB 1.6i(1999) obe 8V,predošlé autá taktiež z dielne GM-Daewoo,dodnes skalný a člen klubu DAEWOO/CHEVROLET,t.č.HUNYADI GETZ 1.1i/2004
kedysi som používal Astry F sedan 1.4i (2001) a HB 1.6i(1999) obe 8V,predošlé autá taktiež z dielne GM-Daewoo,dodnes skalný a člen klubu DAEWOO/CHEVROLET,t.č.HUNYADI GETZ 1.1i/2004
Kdeže to myslíž?Pod jakým víčkem je filtr?Já cítím benzín ,pokud otevřu přední okénka a to i ve chvíly když jedu na lpg.Záhada jak hrom.Setkal se s tím už někdo?V motor.prostoru vše suché,nikde nic neteče ani nesákne.