Nejde vytočit vic jak 4000 ot
Nejde vytočit vic jak 4000 ot
Nejde mi vytocit z astry 1.4 16v vice, jak 4000ot, jakoby nejaky omezovac! Nevite co s tim muze byt? dekuji! zaslepil jsem egr, ale neslo to vytocit uz pred zaslepenim!
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
No pokud Astra i pomalu táhne, tak určitě jo... Já jsem taky kvůli vadnému EGR ventilu jezdil mnohokrát na nouzový režim... Akorát nevím do kolika to šlo maximálně vytočit, jelikož většinou točím maximálně 3500-4000Ot, více už to nemá cenu... Akorát že mám X20DTL
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
to je blbost, kdyby tam šlo málo benzínu tak to bude škubat a nepojede to vůbec
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
svieti ti kontrolka motor s bleskom????
ak ano, tak je to snimac polohy vackoveho hriadela...treba ho vymenit
ak ano, tak je to snimac polohy vackoveho hriadela...treba ho vymenit
<a href="https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 5">Lukkiho 2.2DTi</a>
Lidi to jsou rady..
Pokud svítí kontrolka motoru, tak vše objasní až diagnostika. Vůbec nemá smysl na toto téma diskutovat..jóó holt kdyby nic nesvítilo a nejelo to, tak to je jiná, anebo kdyby diagnostika na nic nepřišla. Takhle je to střílení od boku
Pokud svítí kontrolka motoru, tak vše objasní až diagnostika. Vůbec nemá smysl na toto téma diskutovat..jóó holt kdyby nic nesvítilo a nejelo to, tak to je jiná, anebo kdyby diagnostika na nic nepřišla. Takhle je to střílení od boku
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Arnie se ptál a tak mi odpovídáme.Salám píše:Lidi to jsou rady..
Mně jednou kontrolka taky svítila a diagnostika nic nenašla.
Tím samozřejmě netvdrím, ža když si tam zajede, tak mu nic nenajdou.
To arnie - Mně kdyš odešel kaťák, tak auto nejelo (nemohl jsem ani předjet autobus), žralo to jak prase a kontrolka motoru samozřejmě taky svítila.
nejde
Na diagnostice jsem byl nekolikrat hlasi to snimac otacek a egr ventil, ale snimac otacek mam vymenen, ale pokud to napichnu na pc tak to hlasi porad obe zavady! Ted se chystma na vymenu egr! ale nevim zda to pomuze!
Re: Nejde vytočit vic jak 4000 ot
Mal som podobny problem este na fabii a bol to skoceny rozvod.... Co tak skontrolovat rozvody??? A este aj na starej astre f som mal problem tiez skoro podobny problem a vyriesilo to ozubene koliecko na kluke.... bolo uz rozhegane z drazky a tak som ho pribodol do spravnej polohy a auto fachalo ako nove....