Ahoj, měnili jste nebo vyndavali někdo chladič (verze bez klimy)? Jde to v praxi vrchem? Nebo se fakt musí vyndat jen spodem (tzn. demontáž nárazníku ...)....
Na pohled to vypadá že by měl jít i vrchem vyndat..., ale raději se ptám.
Díky.
Mělo by to jít vrchem,sundat saharu,odpojit hadice a potom jde chladič vytáhnout.
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Ja to delal tak,ze jsem sundal plastovy naraznik a vysunul spodem...myslim,ze jsem koukal,jestli by to slo vrchem a nejak mi to nevychazelo...sundat naraznik je jednoduchy.3plastovy nyty zespodu,2 srouby na boku+z plastu z nadkolí a myslim,ze vepredu u masky jsou jeste dva nyty.tot vse
X16XEL bez klimy, je výměna chladiče práce na půl hoďky. Lehce vytáhneš nahoru. Stačí povolit dolů saharu, povolit hadice, dva držáky chladiče nahoře a už jen vysunout. Zpátky v opačném pořadí. Ale nezkoušej to tahat s přišroubovanou saharou, zničíš lamely, ty 4 šroubky co jí drží stojí za to povolit.
Ano, na X14XE bez klimy som to mal tiez doma pred barakom za pol hodiny. Zaklad je dat dolu ten ventilator.Potom to uz krasne vyleze von. U 1,6 16V a 1,4 16V je to to iste.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999