Termostat
- Reklama
Re: Termostat
Včera jsem po dlouhé době oživil Astru. Důvodem byl konečně převoz do garáže. Milí majitelé chrochtavých netopících motorů, auto, než jsem ho ometl krásně topilo a než jsem dojel do garáže, cca 3km, bylo zahřáté jak má být. Holt benzín je benzín.
A Fanoušek topí taky bezvadně, to jen tak na okraj
A Fanoušek topí taky bezvadně, to jen tak na okraj
cau gallo mne to topiskoro stejne ako tobe iby stim ze jezdim kezdej den a to mam DIESEL nic proti benzinu
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Tak to jsi podle příspěvku ostatních kamnářů světlá vyjímka. A proti naftě taky nic nemám, příští auto bude taky dýmivec kamnový.... Takže tak
- Luboš X17DTL
Pokud máš X17DTL, tak to mi v eFku taky topilo hned, ale tomu šmejdu čínskému se nechce.mirda2908 píše:cau gallo mne to topiskoro stejne ako tobe iby stim ze jezdim kezdej den a to mam DIESEL nic proti benzinu
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
jo mam X17DTL a sem zatim spokojeny ma nejake mouchy ako kazde auto a to tvoje efko melo motor isuzu ne te byly lepsi motory nez nemecky jsem slisel
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
- Luboš X17DTL
Podívej se do podpisu, na eFku jsem měl němce a byl zlatý, táhl odspodu už prakticky od volnoběhu, to číňan neumí. Aby se rozjel, potřebuje aspoň 1.700 ot. Spousta lidí na němce nadává, ale je to jen o tom, kolik ten motor zažil. Asi jsm měl na něj štěstí, nikdy mě nezklamal a jediná údržba na motoru byly oleje, rozvody,filtry, jednou svíčky (ale zbytečně, bo to byla baterka ), ani výfuk za šest let jsem neměnil, pouze jednou jsem opravoval spoj výfuku.
Isuzu se mi zdá takové nemotorné, pomalu se rozbíhá, ale zase lépe drží v tahu, i když přijde kopec, tak ten výkon tam je zdát. Dalo by se říct houby rozdíl, ale je. Taky spotřeba je nezanedbatelná, rozdíl min. 1,5 l/100 km.
Isuzu se mi zdá takové nemotorné, pomalu se rozbíhá, ale zase lépe drží v tahu, i když přijde kopec, tak ten výkon tam je zdát. Dalo by se říct houby rozdíl, ale je. Taky spotřeba je nezanedbatelná, rozdíl min. 1,5 l/100 km.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
jojo Japonec se se zahřejva blbě
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
-
Skoušel jsem tu hadici,a vypada že sedlo a termostat je ok,hadice je studena,ale děkuju za tip a radumarko100le píše:Vojkuvka 81:(par rad tak sa dufam neurazis)
Aj mne aj svagrovi a aj mnohym fungoval termostat normalne (otvaral aj zatvaral)a v lete som to vobec nespozoroval lebo aj mne sa teplota drzala okolo 85 C
Problem bol vo vydratom dosadacom sedle.
A aj ked termostat uple zavrel nedosadol dobre a prepustal.
Najlepsie to vyskusas tak ze ked to rano nastarujes tak hadica od termostatu k chladicu musi byt studena pokial sa voda nezohreje na 92 C a vtedy pusti vodu do chladica.
A tie kartony samozrejme ze pomahaju, predsa za zmensi prietok studeneho vzduchu na motor.
Cus, hele kupil jsem nakej z www.apm.cz od Wahleru ... bude to asi nakej ten GH203 ci co. Je na nejm vyrazeno 92°. Ale pres 87 -88 se mi to v tydlke zime nedostane.Zralok píše:Co za značku a typ termostatu jsi dával?
Tak to jsem koupil ten samý tamtéž. Měl jsem slevu 25% tak mne stál 225,-.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
+ nějakej VW k tomu
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to termostat??
Trochu som to tu cital,ale..nikto tu asi nemal taky problem
Teplota mi vystupa po 8km na 87,88st. asi a drzi sa tam.Dnes som postrehol ze pri jazde dole kopcom mi rucicka klesne skoro na 80..
Ale hlavne co mi to robi tak je to ze ako zastavim auto a motor ide na neutrale tak sa zacne prehrievat.Teplota stupa tak na 92,93..zapne sa ventilator..o par sekund sa to ochladi teplota klesne na 87,88 priblizne...po paru minutach opat zacne stupat a furt do okola.Niekedy sa ani ventilator nezapne len pocut ze tam nieco ako keby preskocilo v motore a zacne teplota klesat.
Je to termostat alebo je to nieco ine???
Trochu som to tu cital,ale..nikto tu asi nemal taky problem
Teplota mi vystupa po 8km na 87,88st. asi a drzi sa tam.Dnes som postrehol ze pri jazde dole kopcom mi rucicka klesne skoro na 80..
Ale hlavne co mi to robi tak je to ze ako zastavim auto a motor ide na neutrale tak sa zacne prehrievat.Teplota stupa tak na 92,93..zapne sa ventilator..o par sekund sa to ochladi teplota klesne na 87,88 priblizne...po paru minutach opat zacne stupat a furt do okola.Niekedy sa ani ventilator nezapne len pocut ze tam nieco ako keby preskocilo v motore a zacne teplota klesat.
Je to termostat alebo je to nieco ine???
Astra G 1.8 85Kw 16V sportive, model r.2000
Problem na dva?? (VW)
Problem na dva?? (VW)
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že normální jev... benzín když stojí, tak nechladí..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tak musím konstatovat, že u mne ten termostat musel být opravdu KO protože poté co jsem auto navečer převzal po opravě ve které se měnil i termostat tak to topí o dost lépe a ručička teploměru stoupala podstatně ochotněji.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
+ nějakej VW k tomu
+ nějakej VW k tomu
-
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš.. sem rád, že už to máš vcajku
Moje Astrina 1,7DTi