Fridex
Fridex
Ahoj, mám dotaz. Rád bych se zeptal jak je to s Fridexem. Potrebuji ho dolít a pripada mí, že mám ten původní tak trochu do oranzova a dnes jsem sehnal pouze ruzovy s Agipu (Antifreeze Special). Mohu to jednou zredit? Prosím o radu...
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fridex
Hledal mě někdo ???
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Jinak to klidně dolej... nevadí to... pěnit to určitě nebude
Moje Astrina 1,7DTi
nevim co máš za motor ale u motorů který maj výměník tepla olej/voda (např 1.7dti) se nedoporučuje používat neoriginální chladicí kapaliny nebo míchání různých kapalin, jednoho krásnýho dne se může stát že v té chladící kapalině najdeš i nemalé množstvé oleje osobně doporučuji originální chladicí kapalinu (oranžovo růžová) kterou koupíš v každym oplu za cca 120kč/litr a ředí se 1:1 s destilovanou vodou (po zředění je do -40°C)
mám zkušenost s frydexem kterej naleptal hadice u astry F 1.6 8V a od té doby se ztrácela voda ze všech spojů hadic... od té doby s chladicí kapalino zásadně neexperimentuju...a těch 1.7 dti s olejem ve vodě je taky požehnaně
mám zkušenost s frydexem kterej naleptal hadice u astry F 1.6 8V a od té doby se ztrácela voda ze všech spojů hadic... od té doby s chladicí kapalino zásadně neexperimentuju...a těch 1.7 dti s olejem ve vodě je taky požehnaně
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
já mám 1.6 16V Z16XE - naleji tam max. cca 100 ml, pro jistotu...
a mimo jine, tak se mi zda ze uz trochu oleje v te nadrzce na frydex mam... a v lete bych ty hadice rad vymenil...
-
- Kontaktovat uživatele:
No dovol... snad s Fridexem...Vojta píše:mám zkušenost s frydexem kterej naleptal hadice u astry F 1.6 8V
A ty mě taky neštvi... "i"madalv píše:... trochu oleje v te nadrzce na frydex mam... ..
Moje Astrina 1,7DTi
[ot]Nediv se, od té doby co Tě znám, tak taky všude na benzínkách vidím jen hrubky ve slově FRI(Y)DEX.[/ot]
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
frydex G +, a ten je na našem trhu nejkvalitnější, takže vzhledem k ceně se stav v servisu, ať Ti těch 100 ml dolijí.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic