Probleeem BIG
-
- Kontaktovat uživatele:
Probleeem BIG
Ahoj kluci,
vcera se mi z cesty do Drazdan na vylet stal odtah z Biliny domu do Chomutova - v Biline na kruhaci koukam- kour zpod kapoty, taxem hned zastavil, chvili nechal stat a pak ji otevrel- jak kdybyste na motor hodili igelitak s olejem- vsude rozstrikanej olej, vicko diry na liti oleje pootoceny, a kour vychazel z prostoru, kde zacinaji svody, jakoby zpod tesneni,co tam je(kousek od toho je tusim lambda)....
TAkze se ptam- co to ku**a je????? Bojim se, ze nic dobryho to nebude a zacinam bejt co se Astry tyce docela zklamanej, furt jsem to auto hajil, ale posledni dobou se sere furt neco a stoji to peknej balik...
Ach jo...
Diky za Vase postrehy...Filip
vcera se mi z cesty do Drazdan na vylet stal odtah z Biliny domu do Chomutova - v Biline na kruhaci koukam- kour zpod kapoty, taxem hned zastavil, chvili nechal stat a pak ji otevrel- jak kdybyste na motor hodili igelitak s olejem- vsude rozstrikanej olej, vicko diry na liti oleje pootoceny, a kour vychazel z prostoru, kde zacinaji svody, jakoby zpod tesneni,co tam je(kousek od toho je tusim lambda)....
TAkze se ptam- co to ku**a je????? Bojim se, ze nic dobryho to nebude a zacinam bejt co se Astry tyce docela zklamanej, furt jsem to auto hajil, ale posledni dobou se sere furt neco a stoji to peknej balik...
Ach jo...
Diky za Vase postrehy...Filip
PHILIPS
G KOMBI 98 1.6 16V X16XEL
- Reklama
Re: Probleeem BIG
a co třeba dotáhnout víčko, a až se vypálí olej na svodech co tam natekl tak to přestane kouřit....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
No kdyz ti prskne olej na rozpalene svody tak mas kourovou a pachovou clonu zarucenou. Jak se ti ale otevrelo vicko na liti oleje???
-
- Kontaktovat uživatele:
nene,ten kour sel zevnitr, jakoby "foukal" zpod toho tesneni. A vicko jaxe mi otevrelo? nevim,asi nejakej skritek...
PHILIPS
Zpod těsnění svodů? No to stejně nepoznaáš, pokud ti to lilo vrchem a stejkalo, mohlo to vypadat že to je zpod těsnění, dokonale očistit a uvidíš. Pokud máš olej všude, zjevnou příčinu neuvidíš, dotáhni víčko, odmasti a očisti motor a potom hledej, zda problém přetrvává. A pokud ano, tak hlavně odkud to jde.
Prostě studenej motor vypucuj čističem, nebo arvou bo co použiješ, nech oschnout, nebo ofoukej vzduchem a pak nastartuj a sleduj co se kde děje.
Prostě studenej motor vypucuj čističem, nebo arvou bo co použiješ, nech oschnout, nebo ofoukej vzduchem a pak nastartuj a sleduj co se kde děje.
END
-
- Kontaktovat uživatele:
Diky,zkusim to vycistit a pak pozorovat,to bude neco
PHILIPS
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Já nedávno při nalévání oleje se trošku netrefil a zatekla mi trocha pod plastovej kryt motoru a na svody.Smrdělo to asi 3 dny,jak to postupně stékalo a pálilo se to.Prostě plastovej kryt dolů,očistit,nastartovat a sledovat.Taky si myslím,že to není nic vážného,jen ti pod víčkem utekl olej a pálí se na svodech.Kdyby to šlo z nich,tak by musely být válce plné oleje,ruplé těsnění a poznal bys to na chodu motoru a z výfuku by se taky pěkně hulilo.
Leda těsnění pod ventilovým víkem,ale že by to uteklo tak najednou to se mi nezdá.
Leda těsnění pod ventilovým víkem,ale že by to uteklo tak najednou to se mi nezdá.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Taky se přikláním k názoru, že to nebude zvlášť závažnej problém Filipe. Tipnul bych si špatně zadělaný víčko, pak je olej všude. Mě se stalo, že jsem si pocmrndal kryt svodů a paxe divil, co to čmudí zpod kapoty