Volnoběžné otáčky až 3000 :-(
Re: Volnoběžné otáčky až 3000 :-(
Ale řekl bych že to není jistý že to je ta závada ne ? Nebo snad jo ? Aby si potom nebyl nemile překvapen.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- Reklama
No myslím že když jej ručně vysunul, nic jiného nezbude,ale kdo ví
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
1465 káče v elitu... siemens....
Trdlo píše:No nejlevněji z nějaké bouračky, novej přes tři a půl litru.
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Tak ten siemens z elitu by nemel bejt taky spatnej ne? Je to myslim kvalitní výrobce?
Domenka že nefungoval byla správná ukecal sem kamoše a kuchnul jsem mu astru a vyskoušel po dobu asi 5 minut a OK.
Drážka proti otočení tam je. krokový motorek jedním směrem by měl jít i bez zapojení do EL.
Polovička je ve valeu vyrábí a tvrdí že to tak je. Je to sice jenom ženská ale když je vyrábí měla by o nich něco vědet.
Jenom škoda že valeo nevyrábí opely
Domenka že nefungoval byla správná ukecal sem kamoše a kuchnul jsem mu astru a vyskoušel po dobu asi 5 minut a OK.
Drážka proti otočení tam je. krokový motorek jedním směrem by měl jít i bez zapojení do EL.
Polovička je ve valeu vyrábí a tvrdí že to tak je. Je to sice jenom ženská ale když je vyrábí měla by o nich něco vědet.
Jenom škoda že valeo nevyrábí opely
Asi sem tupej ale nemohu to najit Šel by poslad odkaz DIKmanli2 píše:1465 káče v elitu... siemens....Trdlo píše:No nejlevněji z nějaké bouračky, novej přes tři a půl litru.
Zkusim vymenit 600km z Chorvatska pri 3.5 tis. otacek Byli nervy Pred dovolenou vyčištěny společne s kladkou
Edit:
Nevim zda to sem bude patřit Ale měl jsem to ted na diagnostice a vyhodilo mi to tyto chyby Poradi mi někdo Nebo pomuže s opravou
Motor
P1612 Nicht Gefunden
( 0 ) Wegfahrsperre kein Signal oder falsches Signal
PC Translator 2009
P1612 nenalezl
( 0 ) Imobilizér žádný signál nebo špatně signál
Chlazeni motoru
163 Neexistuje
Chladici kapalina motoru - nekorektni signal
2 Neexistuje
Teplota chladici kapalina motoru neni v regulacnim rozsahu
1.6 74 KW 16V X16XEL
Já mám jiný problém
po predchazející oprave 4 dny klidu.
počítač hlásí že mám sešlápnutej plynovej pedál neustále na 20%+-
Vedení OK a potik na klapce OK klapka je zavřená.
Zjistil jsem že ikdyž odpojím potik "cidlo klapky" tak si pocitac porád myslí že slapu na plyn.
Plynu minimum je 0V max je na potiku 5V.Když dam max plyn pocitac spravne ukaže 5V a pak spadne na 1.05V.
Po kabelech do pocitace nic netece protože jsem kabely změril od potiku až na svorkovnici.
Takze je chyba v pocitaci "řídící jednotce motoru" nekde se tam neustale bere 1.05 Voltu.
Nevíte kde nebo kdo by to zvladl?
Nejlepe od prahy na zapad jsem z Berouna
po predchazející oprave 4 dny klidu.
počítač hlásí že mám sešlápnutej plynovej pedál neustále na 20%+-
Vedení OK a potik na klapce OK klapka je zavřená.
Zjistil jsem že ikdyž odpojím potik "cidlo klapky" tak si pocitac porád myslí že slapu na plyn.
Plynu minimum je 0V max je na potiku 5V.Když dam max plyn pocitac spravne ukaže 5V a pak spadne na 1.05V.
Po kabelech do pocitace nic netece protože jsem kabely změril od potiku až na svorkovnici.
Takze je chyba v pocitaci "řídící jednotce motoru" nekde se tam neustale bere 1.05 Voltu.
Nevíte kde nebo kdo by to zvladl?
Nejlepe od prahy na zapad jsem z Berouna
ne neskoušel skusim dneska jestli to jde dik za radu
takze nic
takze nic
dateli píše:Asi sem tupej ale nemohu to najit Šel by poslad odkaz DIKmanli2 píše:1465 káče v elitu... siemens....Trdlo píše:No nejlevněji z nějaké bouračky, novej přes tři a půl litru.
Zkusim vymenit 600km z Chorvatska pri 3.5 tis. otacek Byli nervy Pred dovolenou vyčištěny společne s kladkou
Edit:
Nevim zda to sem bude patřit Ale měl jsem to ted na diagnostice a vyhodilo mi to tyto chyby Poradi mi někdo Nebo pomuže s opravou
Motor
P1612 Nicht Gefunden
PC Translator 2009
P1612 nenalezl
Chlazeni motoru
163 Neexistuje
2 Neexistuje
Teplota chladici kapalina motoru neni v regulacnim rozsahu
Dneska ujeto 500km Vyměněny krokovy motorek a čidlo chladici kapaliny Muj postřeh bez klimy bez problemu Jinak po určite době se otačky už držely na 1500tis Po 2min se otačky vrtily zpět Za jizdy neutral klima zapnuta otač.1500tis pak jsem klimu vypnul a otačky spadly na spravnou hodnotu Klimu jsem zapl a otačky opet naběhly a to se mi podařilo 2x Je mi to divne že by klima měla nějakou spojitost s narustem otaček Je snad na klimě nějake čidlo ????
1.6 74 KW 16V X16XEL
Edit:
Motor
P1612 Nicht Gefunden
PC Translator 2009
P1612 nenalezl
Chlazeni motoru
163 Neexistuje
2 Neexistuje
Teplota chladici kapalina motoru neni v regulacnim rozsahu[/quote]
Dneska ujeto 500km Vyměněny krokovy motorek a čidlo chladici kapaliny Muj postřeh bez klimy bez problemu Jinak po určite době se otačky už držely na 1500tis Po 2min se otačky vrtily zpět Za jizdy neutral klima zapnuta otač.1500tis pak jsem klimu vypnul a otačky spadly na spravnou hodnotu Klimu jsem zapl a otačky opet naběhly a to se mi podařilo 2x Je mi to divne že by klima měla nějakou spojitost s narustem otaček Je snad na klimě nějake čidlo ????[/quote]
AKTUALIZACE 26.11.2009
Ahoj a pul roce se to objevilo znova
Otačky na 4tis Ze začatku to začlo škubat při přidani plynu Dneska už jen 4tis U garaže zapnu klimu otačky padnou na normalni hodnotu Vypnu klimu a otačky blazni PORADI MI NĚKDO
DĚKUJI
Edit:
Motor
P1612 Nicht Gefunden
PC Translator 2009
P1612 nenalezl
Chlazeni motoru
163 Neexistuje
2 Neexistuje
Teplota chladici kapalina motoru neni v regulacnim rozsahu[/quote]
Dneska ujeto 500km Vyměněny krokovy motorek a čidlo chladici kapaliny Muj postřeh bez klimy bez problemu Jinak po určite době se otačky už držely na 1500tis Po 2min se otačky vrtily zpět Za jizdy neutral klima zapnuta otač.1500tis pak jsem klimu vypnul a otačky spadly na spravnou hodnotu Klimu jsem zapl a otačky opet naběhly a to se mi podařilo 2x Je mi to divne že by klima měla nějakou spojitost s narustem otaček Je snad na klimě nějake čidlo ????[/quote]
AKTUALIZACE 26.11.2009
Ahoj a pul roce se to objevilo znova
Otačky na 4tis Ze začatku to začlo škubat při přidani plynu Dneska už jen 4tis U garaže zapnu klimu otačky padnou na normalni hodnotu Vypnu klimu a otačky blazni PORADI MI NĚKDO
DĚKUJI
1.6 74 KW 16V X16XEL