Dusil se,ani EGR ani zapalováni

Odpovědět
randmc

Dusil se,ani EGR ani zapalováni

Příspěvek od randmc » 15 říj 2009, 00:12

Tak jsem měl problém s mojí astřicí 1,4 16V,pořád se dusila a nejela,zkusil jsem vyměnit kde co,EGR,zapalovací rampu,klapku a kde jský čidla a stále žádná změna :( Takn už z ůnavy a zoufalosti jsem si opřel hlavu o air box a otůroval auto a ejhle,co čert :evil: nechtěl,řemenice se vlnila a vyklala jak stará bába na dickotéce.Sundal jsem kolo a plastový podběhy a že se mrknu na řemenici,byla volná.Nějakej borec předemnou ji neutáhl,tak jsem ji utáhl a skoro žádnej efekt,zabral jsem za ní a měla vůli 2cm do leva i doprava.Sundal jsem jí a co jsem neviděl,spodní rozvodové kolo mělo taky vůli,tak jsem sundal rozvody a vyndal ho,nádhera,Vyžvejkaný.Nejhorší bylo,že i drážka na klice byla též vyžvejkaná,tak co s tím.Hlava chytrá si poradila,vzal jsem COčko a drážku jemně zavařil a pakm skoro dvě hodiny frézkou vybrušoval novou drážku,koupil jsem rovnou nový rozvody vč.pumpy a gufera na kliku,na vrakáči sehnal řemenici a kolečko rozvodů zadělal a je po problému.
Přílohy
nová drážka i s guferem
nová drážka i s guferem
špatný kolo rozvodů
špatný kolo rozvodů
drážka na klice
drážka na klice

Reklama

josef

Re: Dusil se,ani EGR ani zapalováni

Příspěvek od josef » 15 říj 2009, 21:02

Smekám před Tvou šikovností 8) . Ve stísněných prostorech, s ručním nářadím a na fotce to vypadá velmi dobře. Tak ať slouží a nezlobí.
Zafira99 1.8 16V Elegance

Odpovědět