motor se po 25 km zastaví
Re: motor se po 25 km zastaví
Neeeeeeeee samozřejmně, že ne. To by dopadlo.
Zdá se mi, že mám po tom vyčištění klidnější volnoběh, předtím mně to kolísalo.
Je to možné?
Zdá se mi, že mám po tom vyčištění klidnější volnoběh, předtím mně to kolísalo.
Je to možné?
Astra G 1.6 16V, 5 dv. Z16XE model 2003
- Reklama
Ještě k tomu odvětrání co psal Denny.Kde by se to mělo pročistit, když by to bylo tím?
Odvětrací hadice z nádrže k víčku, ta slabší, buď někde zlomená, nebo prostě pryč...
END
Ještě prosím tě kudy bych se k ní mohl dostat. Vzadu pod sedačkami?
Tak jsem to asi přechválil. Do této doby jezdilo auto parádně lepší jak před tím, ale teď mám rozsvícenou kontrolku emisí a jede mně to na 3 válce. Hlavně hned jak nastartuju. Po přidání plynu se to ani nezdá, ale jak klesnou otáčky tak motor jenom poskakuje a z výfuku to divně buble. Ve 4 válci nepálila svíčka, byla celá černá a ve válci benzín takže to bude asi špatná zapalovací lišta (pro změnu). Pokud to nebudou přidřené ventily jak jsem tady někde četl.
No uvidím asi to půjde do servisu. Nemám lištu na vyzkoušení. Pak napíšu co tomu bylo.
No uvidím asi to půjde do servisu. Nemám lištu na vyzkoušení. Pak napíšu co tomu bylo.
Takže v servise mi zjistili po dvoudenním bádání, že mám přicpaný vstřik na 4 válci.
Údajně mně do válce prosakuje olej, který znečistí časem vstřik i svíčku a začne to jet na 3 válce. Mám nechat vyměnit stírací gufera a písty s kroužkama, což se mi zdá po 90 000 km
dost škoda. Protože tlaky byly údajně v pořádku. Tak nevím co stím. Ta oprava by byla u nich tak za 7000 Kč. Auto teď zatím jede, ale nevím jestli se múže něco poškodit, když budu jezdit.
Údajně mně do válce prosakuje olej, který znečistí časem vstřik i svíčku a začne to jet na 3 válce. Mám nechat vyměnit stírací gufera a písty s kroužkama, což se mi zdá po 90 000 km
dost škoda. Protože tlaky byly údajně v pořádku. Tak nevím co stím. Ta oprava by byla u nich tak za 7000 Kč. Auto teď zatím jede, ale nevím jestli se múže něco poškodit, když budu jezdit.
Takže nakonec jsem to měl u jiného mechanika a byla to špatná zapalovací lišta.
Nová byla za 2500,- a je to už jako nové.
Nová byla za 2500,- a je to už jako nové.