LAMBDA SONDA ZA KATALYZATOROM
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: LAMBDA SONDA ZA KATALYZATOROM
no horsie to nejde ide to v pohode vcelku som mal kat v pohode troska uz zaspineny ale teraz je to v pohode ani chyba motra sa nezobrazila
- Reklama
Však ona se tak kontrolka časem ukáže..tak jako mi
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
-
- Kontaktovat uživatele:
zevraj sa ani ukazat nemusi co mi hovoril kamos, sice som tam dal rezonator cize ziadna hola rura
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
a teraz to huci este viac nez to hucalo? ak ano tak s panom bohom
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora
-
- Kontaktovat uživatele:
nie nie do 3500 tak ako predtym a od 3500 to ma uplne sportovy zvuk strasne ostry tak ako som si to predstavoval
Nazdárek opláci mám 1,6, 55 KW, 2000, X16 SZR a cca. 1 x za 3 jízdy se mě rozvítí kontrolka výfukových emisí, kdy po chvíli sama zhasne, nebo s rozvícenou dojedu až na místo, rozvícení kontrolky nemá žádný vliv na jízdní vlastnosti auta, v manuálu píšou okamžitě navšívit servis, tak se nejdřív ptám co by to mohlo být a jestli to po napíchnutí na počítač poznají a co by to stálo. V autech se moc nevyznám. Já vím, že je tady o tom už dost psáno, tak se nezlobte. díky za odpovědi
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam neco obdobneho, vzdy mi vyskoci stejna chyba, kdyz tak si zkus vyblikat chybove hlasky, nebo zajet k nekomu co ma diag a zjistit co to pise. Ja tomu zatim nechavam volny prubeh protoze, to stejne zhasne. A kontrolka se rozina vetsinou jen pri jizde ve stejnych otackach (treba pri tempomatu na dalnici)