Kolísání otáček na X16SZR a jemné škubání motoru

hustot

Re: Kolísání otáček na X16SZR a jemné škubání motoru

Příspěvek od hustot » 10 črc 2009, 12:09

vasekpetr1 píše:Ahoj mám dotaz: Když povolím ty dva torxy, které drží motorek volnoběhu, půjde mně vytáhnout motorek bez potíží ven, nebo je tam ještě nějaký zádrhel v podobě nějaké pružinky, která dělá předpětí pro klapku či něco podobného? Není tam nějaké těsnění, které je potřeba ohlídat, aby nikam nespadlo? Mám problém v tom, že při volnoběhu otáčky mírně kolísají - na otáčkoměru ručička poskakuje okolo 800 otáček. Motor nemá klidný chod, mechanik mi řekl pročistit krokový motorek. Nebo mám spíš hledat problém v potenciometru nastavení škrtící klapky?
A při jízdě do táhlého kopce na 2. nebo 3. převodový stupeň je cítit, že motor nejde plynule, ale občas si škubne. Motor má 210 tkm, olej nežere, jinak jsem s Astřicí spokojen. Prosím poraďte, jak na to.
Zádrhel tam není,jen je tam takoví těsnění který nesmíš ztratit a při nandavání zpátky tam jde ten spodní šroubek obzvláště špatně... Jinak já jsem měl ten samí problém jako ty a po vyčištění moturku a vnitřku sání kam ten motůrek přijde mam pokoj. 8)

Reklama

bladeus

Re: Kolísání otáček na X16SZR a jemné škubání motoru

Příspěvek od bladeus » 23 led 2011, 19:55

RomanK píše:Ztrácí se Ti voda?
Ahoj,řeším u své astry ztrácející se vodu a kolísání otáček na volnoběh,nevíš čím by to mohlo být?už jsem měnil i chladič a nic nepomohlo :?

Odpovědět