krokovy motorek 1.6 16v
krokovy motorek 1.6 16v
ahoj kdo poradi co je krokovy motorek a kde ho najdi opel astra g 16. 16v diky
- Reklama
Re: krokovy motorek
pripojuji se taky by me zajimalo jak na nej!Mirek píše:ahoj kdo poradi co je krokovy motorek a kde ho najdi opel astra g 16. 16v diky
pripadne jak jsi s nim dopadl
Krokovy motor
Copak tu neni nikdo kdo poradi s krokacem
Re: Krokovy motor
Nech si ho vycistit v servisu stalo me to asi 200,-jira píše:Copak tu neni nikdo kdo poradi s krokacem
Astra G bertone edition
to nezni spatne a pomohlo to?Certik píše:Nech si ho vycistit v servisu stalo me to asi 200,-jira píše:Copak tu neni nikdo kdo poradi s krokacem
No zalezi co ti to dela pokud ti kolisaji otacky pri volnobehu tak pomuzejira píše:to nezni spatne a pomohlo to?Certik píše:Nech si ho vycistit v servisu stalo me to asi 200,-jira píše:Copak tu neni nikdo kdo poradi s krokacem
Astra G bertone edition
to je presne ono takze dikCertik píše:No zalezi co ti to dela pokud ti kolisaji otacky pri volnobehu tak pomuzejira píše:to nezni spatne a pomohlo to?Certik píše: Nech si ho vycistit v servisu stalo me to asi 200,-
NZjira píše:to je presne ono takze dikCertik píše:No zalezi co ti to dela pokud ti kolisaji otacky pri volnobehu tak pomuzejira píše: to nezni spatne a pomohlo to?
Astra G bertone edition
Snad jo...Krokovej motorek a treba vaha vzduchu. v Horsim pripade neco s elektronikouZigi píše:Posledni dobou mi auto 2x zdechlo pri vyhozeni na neutral, obvykle otacky klecaj na 500,ale vracej se na cca 750,ale tedka uz i obcas zdechne,muze za to krokovy motorek?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Tak pardon.... tak tedy jen vaha vzduchu, nebo krokovej motorekZigi píše:Elektronika motoru se mi nerosvicuje!
Je zajimave ze to dela jen na jednom miste a to kdyz po cca 3km po vyjezdu od baraku sjizdim z kopecka na 5 rych. stupen bez plynu kolem rybnika a vyrazuji pred krizovatkou,tak mi otacky klesnou hodne nizko,az to obcas zdechne a nekdy to "vydrzi",jen se rosviti baterie a chazeni motoru a jeste otacky vyskoci na cca 750-800
Na baterku se snad ptat nemusim, jestli je dobita (aby nebyla slaba)
Krokáč bych udělal jako prvníZigi píše:No krokac bych si mohl necha vycistit a pak by se mohlo videt,ze?No vaha vzduchu nechci aby byla spatna, nechce se mi platit za novou!
Baterka?No kdyz baterie ukazuje 12,5V a startuje na skyt,tak myslim ze bude OK (a je tam cca 1 rok stara)
A je možný vyčistit i tenhle z motoru X18XE1 když je nalisovanej?....sundat ho nebude zase až takovej problém, ale mám strach ty packy potom ohýbat zpět, třeba aby to bylo těsný, nebo já nevím.
http://img176.imageshack.us/img176/5181/motorekpk5.jpg
http://img176.imageshack.us/img176/5181/motorekpk5.jpg