gemarc: právě a jen proto jsem tu hodil mou zkušenost, která třeba někomu pomůže... já ty klimy v autech dělat, jdu v první řadě do toho dusíku než barvy, ale každý ať zkusí/nezkusí... pak uvidí.
a vybavenost? "flaška" s dusíkem, hadice, ňákej ten budík a rozprašovač s "mýdlovou" vodou... v tom servise pak fakt do toho šli!!! alespoň co mi před nedávnem (půlrok) řekl: "...UŽ BUDEME MÍT TAKY TEN DUSÍK!" ...nebude to tak drahý myslím
Prosím pomoc - klimatizace
- Reklama
Re: Prosím pomoc - klimatizace
Já poslušně hlásím, že mám klimu OK Ano, nechal jsem ji přeměřit a za 9 měsíců uniklo pár gramů, což mám být v normě. Takže jsem asi moc náročnej Ale aspoň se nenachladímMava píše:Možná by nebylo od věci založit téma "ať se hlásí ten, komu klima funguje" Je s tím víc starosti než užitku. Já klimu řeším už třetím rokem, co mám Astru. Prošla výměnou vysoušeče (nebo co je to kulatý u chkladiče), chladič klimy a bezpočet plnění a kontrol přes UV, barvivem a já nevím čím vším. Výsledek je ten, že mi po 9 měsících od posledního plnění klima stále funguje, zapne se kompresor a když je 25 a míň, tak si užívám klimu A když je 25+, stejně neuchladí a nejspíš si moje prachy někde dál unikaj pryč. Ze spodu i po dlouhý jízdě s klimou občas upadne kapka vody, ale žádný louže, jak to u funkční klimy bývá. Takže do toho hodlám dát maximálně 500 (v akci )za další naplnění a jinak už ani korunu, protože za ty opravy bych měl už leteckou dovolenou Tak hodně zdaru s klimou
Hoj,
ja jsem sehnal novy AC chladič na zafiru X18XE1 za 3800,-. Byla to tuším AVA.
odkaz:
http://www.autodily1.cz/
ja jsem sehnal novy AC chladič na zafiru X18XE1 za 3800,-. Byla to tuším AVA.
odkaz:
http://www.autodily1.cz/
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
měl bych dotaz ke klimě, včera při těch deštích jsem zmokl a když jsem vlezl do auta, tak se samozřejmě zamlžily okna, pustil jsem teda klimu, abych něco viděl, ale pak jsem jel pro ženu a děcka, které zmokly ve městě a klimu jsem proto vypnout nemohl, bo bych nikam nedojel, chci se zeptat, můžu u zaplé klimy pustit topení? neuse*u tomu nějak? ono když zmoknete, tak vám 2x teplo není a klimu vypnout taky ne, jak to řešíte vy?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Topení do klimy klidně na plný kotel.Aut klima přesně takto funguje topí a chladí současně.V zimě ti topení okno rozmrazí a klima vysuší.Je dokázáno mnoha měřeními,že rozmražení nebo odmlžení oken se zapnutou klimou trvá o 30% rychleji.
V praxi bych dokonce řekl tak o 70%. Topení a klimu taky často používám.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
to jsem potřeboval vědět, díky kluci
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car: