Voda v prostoru svíčky
Re: Voda v prostoru svíčky
Já ti samozřejmě taky držím palce aby to dobře dopadlo. Ale to že už se v tom někdo asi hrabal musí mít nějaký důvod. Navíc tím že už teď sám do toho musíš tak zasahovat, tak když se zase něco po...., tak už se nedomluvíš nejen s bazarem, ale s nikým. Jen chci říct, aby si ten boj nevzdával a vybil si aspoň nějakou slevu z vozidla. Zanes jim třeba po opravě fakturu, ať ti aspoň část uhradí. Na to máš svatý právo.
Hodně štěstí.
Hodně štěstí.
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
- Reklama
Voda v prostoru svíčky
Auto je ze servisu. Doufám, že bude jen jezdit. První projížďku mě nikde nenechalo.
Opel Astra coupé Bertone 2.2i
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak gratulace a ať jezdí dál jak má a nikde tě nenechá!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
no a kolik to teda koštovalo celý?
Voda v prostoru svíčky
Hlavu jsem sehnal za 7000kč a servis chtěl 19600kč. Je to včetně materíálu a práce(všechny tesnění,svody,sestavení hlavy, zkouška hlav nové a staré)
Opel Astra coupé Bertone 2.2i
Fuha dost, keby som mal nieco taketo riesit tak asi maslu... Kazdopadne drzim palec aj ja nech to ide a nech sa nic nekazi, btw bazary (radsej new auti nabuduce alebo od znameho ci na inzerat) sme boli vyberat auto pre brata a v AAA napriklad vacsina co sa pacili boli bud buchnute, alebo stocene km alebo ine vady a to nam tvrdili ze secko ok... nakonec sme skoncili pri peugeote 206 1.6 rv 99 od bratranca, vonafka, kaslat na cely bazar
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
How, super. Tak drzim palce nech uz len jazdis, a menis len spotrebne veci.
1.6 16V 74KW HB 5dv.