Pracoval som v autobazare co mali bezkrkí......Tam sa reklamacie vybavovali tak, ze prisiel nespokojny zakaznik, prisiel majitel, ten mu strelil dobru facku, nahucal nanho a zakaznik sa zobral a viac sa neukazal....
Svody čeho?No je to dost špatné a je mi tě líto,že jsi natrefil na takové haj.ly a máš jen a jen starosti s autem.Mě se stalo taky něco takového,když jsem si koupil své první auto a byl to Rapid.Myslel jsem si,jak jsem nekoupil dobře,ale při jízdě jsem zavařil motor a jelikož se na budíkách nic nerozsvítilo,tak jsem nic neviděl a praskla mi i hlava a pak jí schánět,tak to byl mazec.Držím ti palce ať jde hlava opravit a ať to není nijak drahésalimun píše:Po sundání hlavy v servisu se zjistilo, že je malinká prasklinka z prostoru svíček do prostoru kde je chladící kapalina. Dále zjistili, že hlava byla sundávaná, ale nelze zjistit proč byla sundávaná a v servisní knížce taky nic není psané. Tudíš se jí nedá vůbec věřit. Hlava se v pondělí veze na opravu kde se zjistí jestli jde vůbec opravit. Krom jiného jsou popraskané svody, ty se musí vyměnit.
No to jo no.Koukám většinou,jak blázen,jak ti mladí blbečci příjdou k autu a začnou to turovat,když je motor ještě studený.No to je tím,že většinou mají auta od rodičů a neumí si jich vážit.Neznají cenu peněz a mají všechno,na co si jen vzpomenou.YANEK píše:no to měl nějakej mladas co to honil studený
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |