Uvolněný chladič..??
- oldisekt
- Kontaktovat uživatele:
Uvolněný chladič..??
Včera sem měnil jednu prasklou hadičku v motoru a zjistil jsem, když sem zavadil o chladič, že se celej ten chladič mele..jak to drží ten silenblok v tom držáku tak je tam docela velká vůle tak půl centimetru...tak se chci zeptat jestli je to normální?? osobně si myslím že asi nee
Astra 1,6 X16XEL
mail - oldisekt@centrum.cz
- Reklama
Re: Uvolněný chladič..??
Skontroluj, ci ti niekde nechyba ten silenblok na chladici, alebo ci ten drziak neni niekde utrhnuty. Vola tam byt ma, ale tak zopar mm.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- oldisekt
- Kontaktovat uživatele:
no dík ...na to sem koukal držák vpoho ten silen blok taky ale je nějakej smrsklej, takže tam je větší vůle, tak sem právě nevěděl jestli to tak má být nebo ne..
Astra 1,6 X16XEL
Ja by som neriesil, je to malickost, daj tam kusok papiera alebo nejakej sprostosti nech to drzi a hotovo.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
- oldisekt
- Kontaktovat uživatele:
....no dyť to byla taková informativní otázečka jenom.. .to podložím nějakým kouskem gumy.....
Astra 1,6 X16XEL
Je to naprosto normální, vůle tam je a vůbec to neřeš. Guma co je navlíklá na chladič drží kvalitně, vůle je v zasunutí do spodního držáku, kdyby nebyla byl by porod to nasazovat. Ale chladič ti do toho držáku dosedne pořádně i svou vahou a pak díky dvoum držákům nahoře nemůže vyskočit. Fakt buď v klidu. (spíš si zkontroluj ty vrchní držáky, ty rádi praskaj)
END
- vasekpetr1
Hlavně pozor na vůli chladiče v silentblocích mezi příčkou nárazníku a předním ventilátorem. Měl jsem teď o víkendu nepříjemný zážitek s Astrulí: při čekání v koloně naběhl od teploty přední větrák a jak se motor při záběru pohnul v silentblocích, tak se ozvalo pravidelné rachtání od vrtulí větráku - připadl jsem si, že jedu s žebřiňákem. Podložil jsem uchycení chladiče, aby se větrák nepřiblížil k příčce, zatím dobrý .
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)