Voda teče pod auto - řešit / neřešit?
Re: Voda teče pod auto - řešit / neřešit?
JJ pri nejblizsi prilezitosti to necham zkotrolovat, dekuji za rady a nebudu to podcenovat... nejvetsi hnus je na tom to ze to fakt dela jenom "sem-tam" a tak se tezko dohledava pravou pricinu
- Reklama
Skus pozret okolie termostatu,ak tam bude zatecene je to ono
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
Přesně jak říka Denny - nech vyměnit pumpu a budeš mít klid . uchcávat to může i podle toho v jakým místě se zrovna zastaví pumpa - jednou dobrý , podruhý ne ...
Mám to z vlastní zkušenosti temkrát ještě s kadettem - ale princip je stejnej
Mám to z vlastní zkušenosti temkrát ještě s kadettem - ale princip je stejnej
ASTRA CARAVAN 1.6 16V 2000 Edition
denny ach denny
samozřejmě pokud by mi uchcavalo, jezdím s minimálně 2L vody v bandasce . Na čerpadlo jsem se díval, pokud pujde opravit, nebude to v běžných podmínkách.
jestli jsou u vyznačených otvorů usazeniny, je to jednoznačně čerpadlo. ještě zkusit jezdit bez natlakovaného okruhu.
taky možnost přes regulaci topení.
samozřejmě pokud by mi uchcavalo, jezdím s minimálně 2L vody v bandasce . Na čerpadlo jsem se díval, pokud pujde opravit, nebude to v běžných podmínkách.
jestli jsou u vyznačených otvorů usazeniny, je to jednoznačně čerpadlo. ještě zkusit jezdit bez natlakovaného okruhu.
taky možnost přes regulaci topení.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Jám měnil vodní pumpu dvakrát v rozmezí asi 40000km . Napře prolínala přes hřídel a poté přes mrazovzdornou zátku. Ale vše v poho na záruku.