trpaslíci... dostane ranu do zadku a už to jedeŠtráda píše: Ale elektrické servo jsem ještě neviděl,by mě zajímalo,co ovládá pak ty spoj,tyčky řízení hm??????????????????
Pri zapnuti elektospotrebica klesnu otacky...
Re: Pri zapnuti elektospotrebica klesnu otacky...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
el řízení má nová oktávka,ale nedá se tomu říc ani servo,pouze elekrické řízení,ale to je jedno!
No coment
No coment
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
tak se opravuji mno tedy tvrdí se že el.hydra servo je lepší než to co je poháněno přímo od klikové hřídele!Štráda píše:Pánové,nechápu,proč se na tohle ptáte,když máte svůj vlastní závěr a nikdo vám ho nevyvrátí,kluci co tomu rozumí vám poradí,ale vy si stejně melete svou,tak proč to tu řešíte,kolikrát se tu řeší takový směšný veci,co bych sem ani nedal,pač bych se propadl hambou a připadal bych si jek blb!
Astra má elektrohydraulickej-elekrické čerpadlo co honí olej ve skříni řízení(servo) a ten olej tlačí na spojovací tyčky řízení,tím se zatáčí
nebo taky mechanické servo,co je poháněné od klikové hřídele,nebo je na řemenici funguje stejně,ale nežere el prod a neklesá napětí na baterce!
Ale elektrické servo jsem ještě neviděl,by mě zajímalo,co ovládá pak ty spoj,tyčky řízení hm??????????????????
Nemusíš se u toho hned rozčilovat
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Jo v poho,měl jsem včera nějakou výbušnou náladu a tenhle topic mě nakopl!
Jen nechápu,proč se ptáte,někdo kdo tomu hový poradí a stejně si ten dotyčnej toho topicu jede svou teorii a pak tu zbytečně dochází k hádkám
Jen nechápu,proč se ptáte,někdo kdo tomu hový poradí a stejně si ten dotyčnej toho topicu jede svou teorii a pak tu zbytečně dochází k hádkám
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
ale my se tu přeci nehádáme...my jsme děti MÍRU (stejně mi tohle někdo smaže)
jináč abych doplnil...když jsem svoje auto koupil..tak mi to dělalo šíleně..div mi nechcíp motor! ale nechal jsem si vyčistit krokovej motorek! a v poho - ale ted po 2a půl roku je třeba znova zase.... sice nedusí tak jak naposledy...ale je vidět že to chcce pročistit...
jináč abych doplnil...když jsem svoje auto koupil..tak mi to dělalo šíleně..div mi nechcíp motor! ale nechal jsem si vyčistit krokovej motorek! a v poho - ale ted po 2a půl roku je třeba znova zase.... sice nedusí tak jak naposledy...ale je vidět že to chcce pročistit...