Pri zapnuti elektospotrebica klesnu otacky...

manli2

Re: Pri zapnuti elektospotrebica klesnu otacky...

Příspěvek od manli2 » 10 bře 2009, 17:42

Štráda píše: Ale elektrické servo jsem ještě neviděl,by mě zajímalo,co ovládá pak ty spoj,tyčky řízení hm??????????????????
:!:
trpaslíci... dostane ranu do zadku a už to jede :| :|
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

Reklama

Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda » 10 bře 2009, 21:30

el řízení má nová oktávka,ale nedá se tomu říc ani servo,pouze elekrické řízení,ale to je jedno!
No coment :lol:
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 11 bře 2009, 10:12

Štráda píše:Pánové,nechápu,proč se na tohle ptáte,když máte svůj vlastní závěr a nikdo vám ho nevyvrátí,kluci co tomu rozumí vám poradí,ale vy si stejně melete svou,tak proč to tu řešíte,kolikrát se tu řeší takový směšný veci,co bych sem ani nedal,pač bych se propadl hambou a připadal bych si jek blb!
Astra má elektrohydraulickej-elekrické čerpadlo co honí olej ve skříni řízení(servo) a ten olej tlačí na spojovací tyčky řízení,tím se zatáčí
nebo taky mechanické servo,co je poháněné od klikové hřídele,nebo je na řemenici funguje stejně,ale nežere el prod a neklesá napětí na baterce!
Ale elektrické servo jsem ještě neviděl,by mě zajímalo,co ovládá pak ty spoj,tyčky řízení hm??????????????????
:!:
tak se opravuji mno tedy tvrdí se že el.hydra servo je lepší než to co je poháněno přímo od klikové hřídele!
Nemusíš se u toho hned rozčilovat ;-)

Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda » 11 bře 2009, 18:05

Jo v poho,měl jsem včera nějakou výbušnou náladu a tenhle topic mě nakopl! :wink:
Jen nechápu,proč se ptáte,někdo kdo tomu hový poradí a stejně si ten dotyčnej toho topicu jede svou teorii a pak tu zbytečně dochází k hádkám :lol:
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 12 bře 2009, 08:25

ale my se tu přeci nehádáme...my jsme děti MÍRU :lol: (stejně mi tohle někdo smaže)
jináč abych doplnil...když jsem svoje auto koupil..tak mi to dělalo šíleně..div mi nechcíp motor! ale nechal jsem si vyčistit krokovej motorek! a v poho - ale ted po 2a půl roku je třeba znova zase.... :( sice nedusí tak jak naposledy...ale je vidět že to chcce pročistit...

Odpovědět