rozsvicena kontrolka motoru
rozsvicena kontrolka motoru
caute vseci mam problemek s mou asrtou je to g 16v benzin. rozla se mi na palubovce kontrolka motoru a auto se mirne trebe a neni tak zive a nereaguje moc na plyn nevite cim to muze byt??v servise na pc me nedokazali stanovit cim to je dekuju za pomoc
- Reklama
Re: rozsvicena kontrolka motoru
Podobný dotaz je tu asi tisíckrát a tisíckrát najdeš i stejnou odpověď: Zajeď někam na diagnostiku.
Pokud svítí kontrolka, musí být chyba - buď s tou diagnostikou neumí, anebo zajeď jinam. Znám jen snad jeden případ, že svítila "oranžová" a chyba byla v samotné ŘJ.
Pokud svítí kontrolka, musí být chyba - buď s tou diagnostikou neumí, anebo zajeď jinam. Znám jen snad jeden případ, že svítila "oranžová" a chyba byla v samotné ŘJ.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
.
Naposledy upravil(a) Fritol dne 23 úno 2009, 17:19, celkem upraveno 1 x.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Myslim že už Astra je moderní auto ... tak snad když něco svítí tak to asi kvůli něčemu svítí od toho je DIAGNOSTIKA (viz jak píš Apik ) . Nemusíš do Oplu, stačí kdo má dignostiku na Oply.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
.
Naposledy upravil(a) Fritol dne 23 úno 2009, 17:19, celkem upraveno 1 x.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
- denny
- Kontaktovat uživatele:
To je moc diný,snad aspoň číslo chyb.kódu by mělo vypadnout z jakékoli diag.Spike píše:caute vseci mam problemek s mou asrtou je to g 16v benzin. rozla se mi na palubovce kontrolka motoru a auto se mirne trebe a neni tak zive a nereaguje moc na plyn nevite cim to muze byt??v servise na pc me nedokazali stanovit cim to je dekuju za pomoc
Z každý ne.... jako by jsi neznal s čím to dokážou číst... (je to z netu zadarmo a tváří se to že to něco dělá, tak to funguje...)
END