Otazka k X14XE
Otazka k X14XE
Zdravim, mam par otazok k mojej astricke 1.4 16V caravan rv. 99. Pred tyzdnom som menil zmes v chladiacom systeme (za ruzovu) pretoze ta stara bola nevyhovujuca. Auto ma najazdene 80 000km a dnes ked som siel do mesta, pri vytocení motora na vyssie otacky cca 3,5- 4tis.(hral som sa s tym trochen) pocut od motorovej casti zvuky prudiacej vody, ako keby sa pri raznom dupnuti na pedal zacalo valit (tlakovat) velke mnozstvo vody cez hadicu, ale naozaj netusim co to ma byt, predtym to nerobila. Budem vdačny za každu radu. Dik
Astra G Caravan 1.4 16V rv. 12/98
Východné Slovensko - Poprad
- Reklama
Topeni
no od topeni to podla mne neni, lebo je tam manualna klima, a jazdil som s tym v priebehu tyzdna a robi to stale rovnako, jedine ze by tu bola moznost nejakeho odvzdusnenia, ale to si podla mna robi samo...
tesnenie
Hm, no kedze som menil chlad.kvap. tak zatial som to doplnil po risku, ale ked trochu viac pojazdim (aspon 500km), uvidime. takze myslis ze ked sa bude stracat tak vymenit tesnenie, no parada. Iba 80tis. a uz sa to takto sere. A ma to prdnute tesnenie aj nejake ine priznaky? cukanie na volnobehu pri zaradenej rychlosti, väčšie možstvo vodnej pary z vyfuku alebo nejake ine,,,? Este ze tu je forum, ze clovek to ma s kym skonzultovat, v opli by zhrabli len za diagnostiku pekny peniaz. Tak ako tu tak citam tak by to chcelo mrknut aj na ten ERG ventil( alebo ARG) a popri tom palivovy filter, remen a tak no..
no hej...tak vodna para sedi...mne to pary jak besne....
hmm, co uz....ale tak ja mam 215000 km....takze sa to dalo aj cakat....voda sa mi straca....aj ked pomaly...ale sem tam to islo iba na tri valce....a tak som to radsej odstavil....aby sa nedojebala aj cela hlava.....
hmm, co uz....ale tak ja mam 215000 km....takze sa to dalo aj cakat....voda sa mi straca....aj ked pomaly...ale sem tam to islo iba na tri valce....a tak som to radsej odstavil....aby sa nedojebala aj cela hlava.....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Jasne...ja som to nemyslel nijako v zlom.....drzim palce nech nemas take problemy ako ja....MA to teraz navyplatu caka...A este si kotroluj casto olej....ten tiez lubia astry papat.....
vela statnych kilometrov..
vela statnych kilometrov..
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010