Zadný lapač nečistôt
Zadný lapač nečistôt
Kto mi poradí, kúpil som zadne lapače nečistôt (originál opel) a akosi mi to tam nepasuje. Okolo blatníkov sa mi stále robí velmi veľká medzera. Je to FUJ. Má s tým niekto skúsenosti? 3x som to prerábal a stále to isté.
Ď
Ď
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
- Reklama
to možná tady v čechách koupený,ale taky tomu moc nevěřím,to si spíš lidičky koupí auto,tady,dokoupí zástěrky a než vyřídí papírování tak jim je tam namontují,ale to co se tahá z venčí je bez zástěrek,konstrukce karoserie je asi již nevyžaduje,splnují podmínky pro provoz a hotovo,já je tam dal hlavně kůli šutříkům co odletují od předních kol,nechci si nechat omlátit dveře,blatník,jinak bych je tam taky nedávalLuky píše:Jj, vpredu drzej dobre, vzadu je to des.
Btw. Proc porad mluvite o tom, ze je tam montujete? Copak vsechny ctyri zasterky nejsou v zakladu?
ja ked som kupoval astru tak tam boli písane zadne už v základe ale namontované neboli tak som sa den na to vrátil a ohradil sa na ponukovy papier od vozu ,slúbili že ak sa vrátim do hodiny už budú namontované čo moje oči nevideli boli tam zadné aj predné a platil som iba za zadné a tak som sa spokojný vytratil z predajne .
predne zásterky sú na rozdiel od zadných potrebné kôli štrku a kameňom
predne zásterky sú na rozdiel od zadných potrebné kôli štrku a kameňom
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport