Problémy z ruční brzdou(u kotoučů)!!!!Vyřešeno

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem.
Odpovědět
Piškót

Příspěvek od Piškót » 13 dub 2008, 11:05

Tak chlapi jestli máte někdo problémy ze zadníma třmenama,přesněji ze samoštelem od ruční brzdy a nemužete je rozebrat abyste to komplet přegumičkovaly,tak za 200Kč Vám udělám ten pětihran ořech na povolení ani kamarád co má autoservis to nebyl schopen sehnat,vyštosuju to na soustruhu.Jak bude fotak tak hodím foto ořechu

Reklama

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 » 13 dub 2008, 22:52

V úterý vezu auto kvůli toho k mechanikovi, tak se zeprám, jestli to potřebuje, a co se vlastně přegumičkuje???
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 24 kvě 2008, 11:54

jooo taky problém...furt se mi jakoby sekají zadní brzdy když zatáhnu ručku...ale nebude to lanovody..já bych to viděl spíše v těch táhlech...a to nevím jak se to přesněji nazývá..dnes jsem to musel kladívkem odbouchnout abych to vůbec povolil :roll:

datlik

Příspěvek od datlik » 25 kvě 2008, 23:57

rychlyradim píše:jooo taky problém...furt se mi jakoby sekají zadní brzdy když zatáhnu ručku...ale nebude to lanovody..já bych to viděl spíše v těch táhlech...a to nevím jak se to přesněji nazývá..dnes jsem to musel kladívkem odbouchnout abych to vůbec povolil :roll:
Tento problém už jsem taky řešil.Každopádně lanovody jsou v pořádku.Zasekávalo se to jak vede táhlo přes mechanismus do kola.Mechoš mi to celý vyčistil a poradil,když přezovám gumy tak při tom i promazat olejem ten mechanismus.Je to dělaný z hliníku a po zimě ta potvora se zadírá.

nemo

Příspěvek od nemo » 27 kvě 2008, 21:58

Vie mi niekto povedať aké sú tam gumičky ,aby som ich zohnal kým to rozoberiem.Díki
Nejazdím rýchlo,len lietam nízko

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 28 kvě 2008, 07:32

datlik píše:
rychlyradim píše:jooo taky problém...furt se mi jakoby sekají zadní brzdy když zatáhnu ručku...ale nebude to lanovody..já bych to viděl spíše v těch táhlech...a to nevím jak se to přesněji nazývá..dnes jsem to musel kladívkem odbouchnout abych to vůbec povolil :roll:
Tento problém už jsem taky řešil.Každopádně lanovody jsou v pořádku.Zasekávalo se to jak vede táhlo přes mechanismus do kola.Mechoš mi to celý vyčistil a poradil,když přezovám gumy tak při tom i promazat olejem ten mechanismus.Je to dělaný z hliníku a po zimě ta potvora se zadírá.
jj přesně jak říkáš...vzal jsem drátěnej kartáč...pořádně to očistil..nalil jsem tam odrezovač a já nevím co za srajdu a ručka jde na pohodu..ještě to máznu nějakým tukem aby se tam moc nedostával pordel..nebo spíše voda....a snad to něco vydrží... ale asi bych to viděl na výměnu..mi říkal mechanik za oboje táhla 1000,- i s prací ;-)

bandyboss
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy z ruční brzdou(u kotoučů)!!!!Vyřešeno

Příspěvek od bandyboss » 10 led 2012, 20:55

sice pozde ale predsa pro lidi ktory nad tym premyslaju ja to zitra objednavam tak kdyby nekdo chtel objednam vice :)))

http://www.dovavanik.cz/Oprava-a-udrzba ... ml?list=15

Odpovědět