Porucha ABS
Porucha ABS
Mám menší problém s ABS v létě po nastartování ABS funguje ale po ujetí několika kilometru se rozsvítí kontrolka ABS a TC a přestane fungovat.Teď když jsou nízké teploty a navíc pořád prší, nemám vůbec s ABS problém. Kde může být problém měl někdo podobnou závadu??
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
- Reklama
uplne to same, taky nevim co to kua je, dianostika nic nenasla. Dycky co jsem byl v nejakem servisu tak jsem se ptal co to je.... cidlo abs v nejakem kole - pokus omyl, diagnostika neurci presne kolo, podle jednoho stacilo procistit cidla, prostrikat atd - nepomohlo. Posledni nazor co jsem dostal je ze by to mohla byt ridici jednotka ABS... Nevim ted mi to taky prestalo delat, menil jsem brzdovku a potom to zmizelo, este kdyz jsem jel na tu vymenu tak se mi to po ceste rozzsvitilo, od te doby nic TUK TUK.
No to sem taky zkousel a ale ony mi ty kontrolky někdy zustaly svitit aji kdyz jsem cekal.... pomohlo vetsinou vypnuti a zapnuti klice. Ale stejne se to pak behem cesty rozsvitilo. Hlavne me sere že to dela nepavidelne. Někdy jsem ujel 150 km a nic, pak zase pomalu hend po rozjezdu to sviti ( vypnout zapnout motor a oka). Pak jsem vypozoroval že někdy se to rozsvitilo když jsem to moc zadupl. Jako fakt nevim co stim... Ted nastesti uz tyden jezdim s novou brzdovkou a este se to nerzosvitilo...ALe nedelam si iluze
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
To s tou brzdovkou nevím. je možné že už je stará a má menší bod varu a když se třeba zahřeje tak to signalizuje poruchu. Každopádně už mě to sere když jsou vedra jezdim bez ABS a když prší nebo je zima je vše OK. Tak babo raď.
Moje ASTRA
Moje ASTRA
ABS=== Absolutne Blbej System
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
- Princ William
no me to dela obcas take..... uz jsem zkousel dolejt servo pomohlo to na cca 3mesice ale ted zase znova. rekl bych ze mam spise opacnej problem za sucha ok ale jak se tak dostane voda tak je zle...... koupil jsem si diagnostiku a ta mi vyhodila ze neni zadny signal od PP kola z cidla takze az budu menit na zimu kola tak se na to zase poradne mrknu. zkousel jsem i tos tema kontrolkama ale pomuze to cca jen na ujeti par metru... proste musis proslapnout brzdu pak nastartovat a ok neni pravda ze diagnostika te nenapise jake to je kolo nejvic ale je ze kdyz pojedes na diagnostiku tak se te to nerozsviti
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
hele az se te to rozsviti tak spechej na diagnostiku a budes chytrejsi. dokud to sviti tak to zjistis na 100% kde je problem... ja bych te to klidne zjistil ale mas to drobet z rukyJocker píše:No diagnostiku mi delali když mi opravovali alternator, a atenkrat tam jedina chyba byla ze nedobíjel... ale žadna zapsana chyba ABS TC tak nevim jak zjistit kde to je.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Určite budeš musieť meniť časom náboj, ja som to musel absolvovať tiež. Spočiatku mi zasvietila kontrolka len po dlhej jazde a časom sa interval skracoval a nakoniec mi prestal ísť aj tachometer. Takže ostala iba výmena náboja. SKF som zohnal za 4.700,-Sk. Originál okolo 10.000,-Sk.Roubik píše:To s tou brzdovkou nevím. je možné že už je stará a má menší bod varu a když se třeba zahřeje tak to signalizuje poruchu. Každopádně už mě to sere když jsou vedra jezdim bez ABS a když prší nebo je zima je vše OK. Tak babo raď.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
Mne to iste pri prvom starte sa rozsvieti potom pri druhom zhasne pri silnejsom brzdeni zase zasvieti.Menil som komplet kotuce vzadu v predu nepomohlo boli zodrate a myslel som ze to pomze a nic.V opli na diagnostike zistili ze to je pravy predny neboj 13000Sk . Tak asi naozaj budem musiet menit naboj ale v opli nie
ASTRA G 20DTL
Tak jsem koukal na autokely a náboj s čidlem abs a na 5 děr je kolem 4500kč nebo skusit vrakáč ale nevim nevim jestli je to dobrá volba mám vrakáč 20km CARBONIA to by ste koukali co tam maj věcí
Moje ASTRA
Moje ASTRA