přetěsnění serva ?
přetěsnění serva ?
bohužel sem zjistil že mi na straně u řiiče chčije servo asi gufero deto krz manžetu dá se to přetěsnit ?
- Reklama
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Já měl bohužel to samé, ale na straně spolujezdce a měnil jsem celé řízení. Prý s tím nejde nic dělat, možná repasovat, ale to chce čas, který jsem já neměl.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
Re: přetěsnění serva ?
Zdravím,
aj moje servo chčije. Ale nie riadenie, ale priamo servočerpadlo je netesné medzi nádobkou a samotným čerpadlom. Je to TRW. Dá sa to nejako pretesniť?
A ešte otázka: ako má byť to čerpadlo uchytené? Dajú sa kúpiť nejaké "silentbloky" cez ktoré je servo prišrobované? Zdá sa mi, že mi tam nejaký chýba. Celé servo je nejaké volné a pri jazde klepe o karosériu.
aj moje servo chčije. Ale nie riadenie, ale priamo servočerpadlo je netesné medzi nádobkou a samotným čerpadlom. Je to TRW. Dá sa to nejako pretesniť?
A ešte otázka: ako má byť to čerpadlo uchytené? Dajú sa kúpiť nejaké "silentbloky" cez ktoré je servo prišrobované? Zdá sa mi, že mi tam nejaký chýba. Celé servo je nejaké volné a pri jazde klepe o karosériu.