Kape olej z manžety řízení
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Kape olej z manžety řízení
Zdravím všechny. Mám jeden dotaz. Začal mi kapat olej z manžety řízení na pravé straně. Pravděpodobně mám asi problém se servem řízení. Pomozte mi radou, jak závadu odstranit, co to bude stát, případně vše, co mi může pomoct s tímhle problémem. Díky.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
- Reklama
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Díky za radu, ale nevím, jestli je tohle to správné řešení, jestli není jenom dočasné. Do manžety by se, podle mého mínění, olej ze serva dostávat neměl.Juris píše:zdravim co zkusit vyměnit jen manžetu+svorky.mě to prokapávalo na obou stranách a jen jsem vyměnil svorky a bylo to.Juris
A nevím jestli by to u mně něco pomohlo, protože manžeta je v pořádku a teče to kolem svorky, a to dost, protože před týdnem jsem musel dolívat dost oleje do serva a už je tam zase značný úbytek. Nechci ale dolívat, protože tento týden se bude měnit a bylo by to zbytečné.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Vyměněno a vše, k mé spokojenosti, v pořádku. Hlavně, že už to neteče, strašně mě to štvalo. To jako kdyby se mi autíčko počůrávalo, v garáži byl flek.
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
V tomto Ti bohužel vyhovět nemůžu, staré řízení jsem nechal v servisu. Jedním z důvodů, podle mechanika, byla záměna barvy oleje, který jsem tam nalil (prý se nesmí míchat). Později jsem ho vytahal, ale už bylo asi pozdě. Původně tam byl olej červený a já tam omylem nalil zelený. Otec má Zafiru a nalili jsme tam zelený olej, protože on ho tam měl a netušili jsme, že existuje i jiný.spermin píše:Buď tak laskav a prohlídni tu vadnou, a dej vědět v čem je problém, všichni se rádi přiučíme Díky za všechny.
Poučil jsem se na vlastní chybě, ale bohužel pozdě a stálo mě to dost.
Můžeme o tom pokecat na srazu v Ostravě, pokud přijedeš. Já se tam chystám.