servo 1.7 DTI
servo 1.7 DTI
Hezký večer.
Moc se v tom tady nevyznám, resp. vůbec ne a tak budu vděčný za každou nápovědu. Zapnu klíček do druhé polohy (před startem), kontrolky zhasnou krom mazání a baterie, chvilku čekám a slyším rozjíždějící se servomotorek. Výsledkem je, že jde otáčet lehce volantem, aniž by ovšem běžel motor. Takže, prosím, kdo máte podobnou zkušenost, rád si ji přečtu. Možná stačí jen vyčistit zaolejované kontakty, vedle nádržky.
Moc se v tom tady nevyznám, resp. vůbec ne a tak budu vděčný za každou nápovědu. Zapnu klíček do druhé polohy (před startem), kontrolky zhasnou krom mazání a baterie, chvilku čekám a slyším rozjíždějící se servomotorek. Výsledkem je, že jde otáčet lehce volantem, aniž by ovšem běžel motor. Takže, prosím, kdo máte podobnou zkušenost, rád si ji přečtu. Možná stačí jen vyčistit zaolejované kontakty, vedle nádržky.
- Reklama
Re: servo 1.7 DTI
Alternátor KO.. přesně toto mi to dělalo..a dle voltmetru to dobíjelo jen pár desetin pod spodní hranici.
Jo. přesně. Druhý den jsem již nenastartoval. Vyměnil barerku, naskočil a asi za minutu kontrolka dobíjení a výměna altíku. Teď scháním diodový můstek. Takže je dobré mít dva alternátory.
STačí vyměnit diody a přeletovat. cena diody cca 40Kč
A místo origo 35A dávám 50A a to už neodejde
Dík za nápovědu, zkusím sehnat diody 50A. Ještě se chci zeptat, samozřejmě i ostatních, kdo s tím má zkušenosti, nejde mi zamykat dálkovým ovládáním. Vyměním baterku v klíčích , znova nastavim, ale při druhém -třetím použití se objeví stejná závada.
Si nejspíš kontakt baterky... taky to mám už asi 2x přeletovávaný.... jak klíče padaj.. tak se to uklepe
To je ale dobrý nápad, zkusím to a dám vědět a že mě to též nenapadlo už dřív, vždyť to samé mám s jednou žárovkou, vyndám ji, očistím kontakty, nastavím je , zasunu, svítí a jen ujedete cca 100 km, přestane zase svítit.
Dík
Standa
Dík
Standa
ahojte zháňam 50amp diodoví mostík, nemá niekto číslo toho produktu ? diki