Problem s bubnama
Problem s bubnama
Dneska sem sem oběvil na pravem bubnu toto:
vcera sem jel asi 100km normalne denne najezdim tak 10km.vcera tak v pulce cesty jsem zastavil na stopce a vsimnul sem si ze se od kola trosku kouri a v aute byl divnej smrad tak sem pozoroval v zrdcatku ale uz to nekourilo.potreboval bych poradit co s tim.....dneska sem se chtel kouknout dovnitr ale nepodarilo se mi to otevrit.jinak tak pred 4 mesicema mi menily pakny a pro rejpaly rucku NEPOUZIVAM.jeste dodam ze mi moc ta rucka nezabira rozjel sem to a zatahnul a jakoby nic nepatrne brzdeni.druhej buben vypada takto:
sorac za chyby
vcera sem jel asi 100km normalne denne najezdim tak 10km.vcera tak v pulce cesty jsem zastavil na stopce a vsimnul sem si ze se od kola trosku kouri a v aute byl divnej smrad tak sem pozoroval v zrdcatku ale uz to nekourilo.potreboval bych poradit co s tim.....dneska sem se chtel kouknout dovnitr ale nepodarilo se mi to otevrit.jinak tak pred 4 mesicema mi menily pakny a pro rejpaly rucku NEPOUZIVAM.jeste dodam ze mi moc ta rucka nezabira rozjel sem to a zatahnul a jakoby nic nepatrne brzdeni.druhej buben vypada takto:
sorac za chyby
- Reklama
Re: Problem s bubnama
Podle mě je brzda zaseklá/špatně nandaný pakny a kolo brzdí nepřetržitě.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
To nevim ale zadny zvuky,drhnuti nebo pribrzdovani si myslim ze by bylo znat spis si myslim ze jsou uplne povoleny(uvazuju z toho ze nebrzdi rucka) a nejak sou opreny o buben bo co.
No ja bych ten buben rozebral a mrknul jse na něj nebude to lepší ale ja bych řekl že bude kouslí a proto ti nebrzdí ani ručka protože jeden buben maš pořád trošku rostáhlej . Tak to dej nějakýmu znamímu co dělá auta at ti poradí a mrkne na to
kdybych vedel jak se to rozebira tak se kouknu sam ale nedostal sem se tam rval sem to sroubovakem a nic :(asi na to zejtra vezmu kaldivo
podle mě to nebrzdí protože obložení už je spálený
to YANEK:to mas asi pravdu to je teda v p.ci 4mesice stary chce se mi
Naposledy upravil(a) Bicak dne 29 dub 2009, 19:00, celkem upraveno 1 x.
co třeba podobně? http://www.opelastra.cz/technika/vym_zad_loz/
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Delali mi to v servisu ale nemam od toho nic zadnej ucet ani papir takze s reklamaci bude asi problem znas to vesnicky autoservis
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
odsroubuj ten sroubek co jisti buben , vem kladivo pobouchej ze vsech stran buben , a pak musis pacit sroubovakama nebo necim. je to boj. nejlepsi je kdyz uz ten buben je trochu vydrenej a na kraji si to dela takovou hranu a pak je to taky sranda sundavat stimdle se budes teda asi pekne prat. ale hlavne si tam dej nakou kozu nebo nakou Pneumatiku pod auto kdyby nahodou ten hever spadlBicak píše:kdybych vedel jak se to rozebira tak se kouknu sam ale nedostal sem se tam rval sem to sroubovakem a nic :(asi na to zejtra vezmu kaldivo
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
to manli2 a Fritol:diky 8)zejtra se na to vrhnu a uvidim co tam bude za paseku
a co mam udelata aby se to neopakovalo?asi promazat ale cim a co ale porat mi nejde do hlavy jak se to mohlo zaseknout kdyz rucku nedavam