Sport.podvozek
Re: Sport.podvozek
Máte někdo sportovní podvozek od HP Sporting? Viděl jsem že dělají na Opel OPC. Je to super firma kousek od Jablonce a fakt vědí co dělají. Měl jsem již dva sety od nich a max. spokojenost. Na Favoritu jsem měl tlumiče (štelovací) a pružiny a na feldě jen tlumiče. A čtyři super tlumiče přišli na 6000Kč.
- Reklama
Re: Sportovní prožiny...
Já je mam ale válí se mi zatim doma,takže ti moc nepomůžu. Ja je bral jen zatim než pak bude pořádnej podvozek,za tu cenu to jde...woodoo píše:nemá někdo náhodou na astře tyhle pružiny..bych chtěl vidět jak to s nimy leží??? případně nějakou zkušenost díky...
http://www.aukro.cz/item548255818_sport ... th101.html
edit by Mike.S: upraveno tak aby to navazovalo na téma, které jsem přesunul
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Corsa C 1.0 social edition
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
kdyby to slo na naftaka tak uz je mam davno na aute ted musim cekat na narozky az knim dostanu pruzinky
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
ted sem se koukal na ,,wejteky,, a koukam ze tam maj 1,6-2,2 benzin + 1,7-2,2 diesel takze vpodstate to bude stejne zejo? takze ty pruziny na tom aukru co sou na benziny tak by mohli bejt i na toho naftaka? sem koukal ze tam naj napsno zatizeni PN a ZN nad 850 kg
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
Zdravičko lidi. Ja doporučuji povozek Kw na Astru g. Jsem snimi naprosto spokojenej. decentni sniženi 60/60 a jsou decentně tvrde tak že super. vřele doporuuji
A ja som myslel že decentne je tak do 35...endriko píše: decentni sniženi 60/60 a jsou decentně tvrde tak že super. vřele doporuuji
tak tak .... 60/60 je uz docela hardcore né ? Nejaka ta fotka by nebyla ?mexxo píše:A ja som myslel že decentne je tak do 35...endriko píše: decentni sniženi 60/60 a jsou decentně tvrde tak že super. vřele doporuuji
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
60/60 je decetní snížení? tak co mám potom já asi žádné snížení
nevim co maš ty. ale ja uvažuji o vyškově stavitelnem podvozku Koni s nastavenim tuhosti 80/80Samothe píše:60/60 je decetní snížení? tak co mám potom já asi žádné snížení
mám 35/20 a je to tak akorát si myslím níže bych nešel to už je hardcore
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
endriko: a jaké tam máš kola? (myslím rozměr)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Naftovy motory jsou tezsi nez benzinovy, takze rekl bych, ze nejsou v podstate stejne.pepik píše:ted sem se koukal na ,,wejteky,, a koukam ze tam maj 1,6-2,2 benzin + 1,7-2,2 diesel takze vpodstate to bude stejne zejo?
A vubec, byt tebe bych do Weitec nesel.
Teď: Ford Fiesta mk6.5 ST150 2.0 16v 150bhp
Předtím: Opel Tigra A 1.8 16v 160bhp (Moje (ex-)Tigra - Click)
Předtím: Opel Tigra A 1.8 16v 160bhp (Moje (ex-)Tigra - Click)
Stale R16 215/60 ale na leto budu davat R17 205/35Mike.S píše:endriko: a jaké tam máš kola? (myslím rozměr)
Endriko: mi to nějak nevychází...
Při použití standartní pneu a ráfku, a samozřejmě bez snížení, je mezera mezi kolem a podběhem, respektive lemem cca 8cm, ty tvrdíš, že máš decentní snížení -60/60, což znamená že nám zbývají 2cm. Ale máš na autě pneu 225/60/16, která mají o 5cm větší průměr, než standartní 195/60/15, tak mi z toho vychází, že jsi kolem 3cm zakousnutej v lemu a to bez zatížení auta, či pohybech na nerovnostech..... Asi neumím počítat, nebo kecáš.....
Při použití standartní pneu a ráfku, a samozřejmě bez snížení, je mezera mezi kolem a podběhem, respektive lemem cca 8cm, ty tvrdíš, že máš decentní snížení -60/60, což znamená že nám zbývají 2cm. Ale máš na autě pneu 225/60/16, která mají o 5cm větší průměr, než standartní 195/60/15, tak mi z toho vychází, že jsi kolem 3cm zakousnutej v lemu a to bez zatížení auta, či pohybech na nerovnostech..... Asi neumím počítat, nebo kecáš.....
END