výměna tlumičů
Re: výměna tlumičů
Plynokapalinové.
Dejte si tam co chcete, ale moje volba je jasná, když tlumiče, tak Kayaba Excel G, nebo Sachs...
Dejte si tam co chcete, ale moje volba je jasná, když tlumiče, tak Kayaba Excel G, nebo Sachs...
END
- Reklama
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě že lepší jsou kapalinové pod stálým tlakem plynu/plynokapalinové/.
Já používám MONROE nebo KAYABA.
Já používám MONROE nebo KAYABA.
to Langdon2: Teraz som pozeral v EPC a asi ťa sklamem, tá cena je za jeden kus
Pre ostatných toto sú ony. Čo vám na to? Je to šmejd?
http://www.depoauto.sk/product_info.php ... ts_id/5804
http://www.depoauto.sk/product_info.php ... ts_id/4812
btw, ja viem že sú najlepšie nejaké značkové a drahé. Tu ma zarazila cena. Tak chcem vedieť váš nazor. Ísť do toho alebo nie?
Pre ostatných toto sú ony. Čo vám na to? Je to šmejd?
http://www.depoauto.sk/product_info.php ... ts_id/5804
http://www.depoauto.sk/product_info.php ... ts_id/4812
btw, ja viem že sú najlepšie nejaké značkové a drahé. Tu ma zarazila cena. Tak chcem vedieť váš nazor. Ísť do toho alebo nie?
Opel Astra G Caravan r.v.99 1.6 16V X16XEL
OP-COM
OP-COM
Hmm, no ja ti neviem...Ale 100€ za zadne urcite nedam.
To skor taketo nejake zoberem..urcite budu lepsie ako tie co tam mam teraz.. uz su vytecene..
To skor taketo nejake zoberem..urcite budu lepsie ako tie co tam mam teraz.. uz su vytecene..
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Bilstein-super.Je to značka jako sachs,monroe,kyb,boge,koni....
Jen ty přední fakt nevím-nic mi to neříká.
Jen ty přední fakt nevím-nic mi to neříká.
Ako tak pozerám na tie predné, tak na nich nevidím ten spodný držiak. Ten sa dá prehodiť z toho starého tlmiča? A teraz pozerám že je tam toho viacej čo tam na tých nových chýba
OP-COM
OP-COM
Ježiši kukajz, co si to koupil??? Vždyť na tlumiči se nic nepřehazuje... Nové vypadají řesně tak jako na druhém obrázku.
Edit: teda samozřejmě přehazuje, horní uložení, ale tak to by se mělo dávat nový, ale to je samostatný díl...
Přehazuje se třeba na VB vzadu spodní opěrka pera, ale na astře ne...
Edit: teda samozřejmě přehazuje, horní uložení, ale tak to by se mělo dávat nový, ale to je samostatný díl...
Přehazuje se třeba na VB vzadu spodní opěrka pera, ale na astře ne...
END
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Kukajz prosímtě,to je asi jen ilustrační foto z netu ne?Protože jestli máš doma innatura tyto tlumiče,tak ty jsou nejspíš na nějakého Renaulta nebo Peugeota.
Žiadny strach, ja som ich ešte nekúpil Vždy keď idem niečo kupovať, radšej sa TU poradím s vami Ale je dosť možné že je to ilustračné foto. To by som tam najskôr zavolal a potom uvidím. Mne to tiež neišlo do gebule (zum, zum zum zum a nejde mi to na rozum )
OP-COM
OP-COM
...vedel by niekto poradit aky je rozdiel medzi skratkami SUP a ADV . Ide mi o tlmice:
Tlumič pérování Opel Astra G PL Sachs SUP - 1790 ,-
Tlumič pérování Opel Astra G PL Sachs ADV - 2310 ,-
neviem aky je tam rozdiel a nemam moc peniazkov nazvys .. tak snad tie lacnejsie tiez nieco vydrzia
... a mohol by som tie SACHS tlmice skonbinovat s "P/L uložení tlumiče MONROE, horní"
DIKES
Tlumič pérování Opel Astra G PL Sachs SUP - 1790 ,-
Tlumič pérování Opel Astra G PL Sachs ADV - 2310 ,-
neviem aky je tam rozdiel a nemam moc peniazkov nazvys .. tak snad tie lacnejsie tiez nieco vydrzia
... a mohol by som tie SACHS tlmice skonbinovat s "P/L uložení tlumiče MONROE, horní"
DIKES
Naposledy upravil(a) CAPO dne 13 kvě 2009, 08:19, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra G Caravan, r.v. 1998
2.0 Di X20 DTL
2.0 Di X20 DTL
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Dej tam ty první-jsou dobre.Vrchní uliožení monroe pasuje.
denny píše:Dej tam ty první-jsou dobre.Vrchní uliožení monroe pasuje.
DIK MOC
Opel Astra G Caravan, r.v. 1998
2.0 Di X20 DTL
2.0 Di X20 DTL
Zdarec,taky resim tlumice.
V autokelly i na rajautodilu.cz maji akci 3+1 zdarma. V kelly na Monroe - na myho kombika Reflexy vychazeji 6906,- a SACHSY na rajautodilu 6255,- za ADV a 4760,- za SUP. Navic rajautodilu.cz dava slevu 35% na ulozeni, 1ks vychazi na 530,- (znacku si nepamatuju,nejaka nemecka na S,ale SACHS to nebyl).
Na mjauto.cz Kayaba 5340,- nebo 7420,- podle druhu, Monroe 8000,- a Sachs ADV 7900,-.
Rozdil v ADV a SUP je popsan na letku - www.rajautodilu.cz/Fotografie/Zbozi/Original/SACHS2.JPG
Myslim,ze SUP (alespon mne po Praze) staci a cena 6880,- vcetne ulozeni je super.. I kdyz asi bych radsi Reflexy,ale bankovky bohuzel netisknu
V autokelly i na rajautodilu.cz maji akci 3+1 zdarma. V kelly na Monroe - na myho kombika Reflexy vychazeji 6906,- a SACHSY na rajautodilu 6255,- za ADV a 4760,- za SUP. Navic rajautodilu.cz dava slevu 35% na ulozeni, 1ks vychazi na 530,- (znacku si nepamatuju,nejaka nemecka na S,ale SACHS to nebyl).
Na mjauto.cz Kayaba 5340,- nebo 7420,- podle druhu, Monroe 8000,- a Sachs ADV 7900,-.
Rozdil v ADV a SUP je popsan na letku - www.rajautodilu.cz/Fotografie/Zbozi/Original/SACHS2.JPG
Myslim,ze SUP (alespon mne po Praze) staci a cena 6880,- vcetne ulozeni je super.. I kdyz asi bych radsi Reflexy,ale bankovky bohuzel netisknu
- denny
- Kontaktovat uživatele:
MONROE montuju asi 15let a na ty jejich sensa tracky,reflexy apod vylomeniny nevěřím a nepřesvědčil mě ani jeden z konstrukterů z Belgie,kterého sem kdysi dotáhli,aby nám to vysvětlil.
Vždy jsem montoval kapalinové,plynokapalinové,zelené na dodávky a žluté na offroady a neměl jsem žádnou reklamaci.Kolegové montovali senza tracky a mohli se z toho picnout.Kombinace na voze s normálními ani nepřicházela do úvahy.Reklamací měli jak máku a já se jen divil proč nadávají na MONROE.
Vždy jsem montoval kapalinové,plynokapalinové,zelené na dodávky a žluté na offroady a neměl jsem žádnou reklamaci.Kolegové montovali senza tracky a mohli se z toho picnout.Kombinace na voze s normálními ani nepřicházela do úvahy.Reklamací měli jak máku a já se jen divil proč nadávají na MONROE.
ja v tomto duveruju Trdlovi...Kayaba excel G dvouplastovy, plynokapalina
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz